• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A divatvilág punk hercegnője


Vivienne Westwood életében a punk zenei irányzat meghatározó szerepet játszott, ugyanis második férje az a Malcolm McLaren, aki a legendás punk együttest, a Sex Pistols-t menedzselte. Házasságuk után Vivienne Westwood-ot teljes egészében beszippantotta a rock zene szabadsága és az akkori stílusirányzatok. Az első Vivienne Westwood kollekciók is a punk-rock jegyében születtek, melyek beszédes nevet kaptak, s kitűnőek jellemzik az akkori kor lázadásának hangulatát. Így érdemes megemlíteni, többek között, a Let It Rock, a Buffalo Girls, a SEX, valamint a Seditionaries elnevezésű kollekcióit, tele szegeccsel és polgárpukkasztó, feliratos pólókkal. Vivienne Westwood forrongó ruhái tökéletesen harmonizáltak a punk zenével; a punk-lady kreálta ruhák megváltoztatták a divatot.

Mára Vivienne Westwood letisztultabb ruhákat tervez, s beszállt a kiegészítők gyártásába is, így találunk a piacon Vivienne Westwood logóval ellátott napszemüveget, parfümöt és cipőt is. Parfümjeinek egyik legismertebb tulajdonsága, hogy sok parfümüveg tetején visszaköszön a brit korona. Az első Vivienne Westwood parfüm 1998-ban mutatkozott be, ez volt a Boudoir by Vivienne Westwood. A parfüm szívét az angolrózsa ellenállhatatlan illata alkotja, amely egy igazán nőies virágos illatot kölcsönöz a Boudoir by Vivienne Westwood parfümnek. A Boudoir by Vivienne Westwood női parfüm elrepít minket egy tipikus angol kertbe, ahol nyíló virágok és édes illatok között álmodozhatunk. A parfüm fejillatában előkerül a mandarin és a bergamott, apró meglepetést csempészve a Boudoir by Vivienne Westwood parfümbe.

Aliz Csodaországában találjuk magunkat, ha a Vivienne Westwood Cheeky Alice, Flirty Alice vagy Naughty Alice parfümök egyikét használjuk. A hármas parfümcsoport mindegyike külön egyéniségeknek készült, ahogy parfümök neve is utal erre. A Cheeky Alice by Vivienne Westwood a játékos nagylányoknak való, az örök gyermekeknek, mint Aliz a meséből. A gyöngyvirág friss tavaszi illatot, a bazsarózsa pedig finom virágos esszenciát ad a Cheeky Alice by Vivienne Westwood parfümnek.

A Flirty Alice by Vivienne Westwood parfüm a kacérabbak illata, a vanília és a zöld tea kellemes együttesével csábít. A parfümben megtaláljuk a csípős bergamottot, valamint egyéb fás jegyeket, melyek találkozása eredményezi a Flirty Alice by Vivienne Westwood parfüm pimaszságát.

 

Szemtelen illat a Naughty Alice by Vivienne Westwood parfüm. Összetevőiben az ylang-ylang, a pézsma és a fekete rózsa hódít. Az ibolya lágy illatával lesz valóban érzéki és merész a Naughty Alice by Vivienne Westwood női parfüm.