• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Viktor & Rolf, a holland tervezőpáros


Az amszterdami divattervező páros álmodni sem mert akkora sikert, melyet 1993-ban alapított divatházukkal, a Viktor & Rolffal elértek. Nevük egybefonódott az ultramodern és sikkes stílussal. Viktor és Rolf, a két holland tervezőtanonc már diplomájuk után rögtön együtt kezdtek dolgozni Párizsban. Első kollekciójuk már zajos sikert aratott a párizsi divathéten, innentől kezdve nemcsak a szakma, hanem a divatra érzékeny közönség is rajongott értük.A legnagyobb sztárokkal dolgoznak együtt, mint például Lady Gaga, akinek nem egy fellépő ruháját is tervezték. Együtt dolgoztak már a Swarowsky ékszerházzal, a Samsonite táskagyártó céggel és a H&M divatcéggel is közös kollekciót megálmodva.A Viktor & Rolf stílus egyedi és modern, melyet napjaink nőideáljának terveztek: laza és független nő, aki nyíltan felvállalja romantikus és lázadó oldalát is.

2005-ben álmodták meg első parfümjüket, a mesésen érzéki Flowerbomb parfümöt, mely nevéhez híven valódi virágbomba. Friss és édes akkorddal indít az illat, melyet a bergamottnak és zöld teának köszönhetünk. Az illat szíve dúskál a virágokban: jázmin, frézia, rózsa, narancsvirág és orchidea. A pacsuli fűszeres füstössége csábító köntösbe vonja a kompozíciót.


Második női illatuk, az Eau Mega parfüm a frissebb, tisztább illatok kedvelőinek kedvez. A fűszeres ibolyalevél és bazsalikom friss és fanyar jegye mellett a bazsarózsa és jázmin ártatlan és tiszta illata kap főszerepet. A fás alapok, mint a cédrus, szantálfa és kasmírfa intim, bőrre simuló alkotássá teszik a parfümöt.