• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Bella elbűvölő illata


Stephenie Meyer sikerkönyve, a Twilight (Alkonyat) 2005-ben indult hódító útjára. Azóta már a negyedik részt nézhetjük a mozikban. A történet klasszikus alapokra épül; egy kissé suta lány, Bella beleszeret az elbűvölő és titokzatos Edwardba. Szerelmük lassan bontakozik ki, mivel a fiú olyan titkot rejteget, amely évszázadokra nyúlik vissza. A Twilight sikerét a fantasztikus elemeknek is köszönheti, hiszen köztudott, hogy a vámpírok kettős érzéseket váltanak ki az emberekből. Egyszerre vonzó és ijesztő egy vámpír, így Bellának is komoly nehézségeket okoz az elején, hogy elfogadja, Edward nem egy átlagos férfi. A történetben példaszerű romantikus sztori bontakozik ki, amelyben megjelenik az igaz szerelem fájdalma, ugyanakkor az „Nagy Ő” megtalálásának megnyugvó érzése is.A könyvben egy magasabb rendű ellentét is megjelenik, a vérfarkasok és a vámpírok konfliktusa is erősíti a jó és a rossz örök harcát. Bella egy kicsit a vérfarkasokhoz is húz, hiszen legjobb barátja, Jake épp a farkasok táborába tartozik. A helyzetet bonyolítja, hogy a vérfarkas fiú szerelmes lesz a főhősnőbe, és később kiderül, hogy a lány sem közömbös iránta. Igazi szerelmi háromszöggel állunk tehát szemben, amelyben Bella és Edward szerelme csak örökké tarthat, hiszen a fiú halhatatlan, így a lány választás elé kényszerül. Ma már tudjuk, hogy az örökkévaló szerelem győzött.

A két fiatalt eljátszó színész igazán jól adták vissza a könyvbeli hangulatot, s nem titok, hogy a való életben is egy párt alkot Kristen Stewart és Robert Pattinson. A Twilight regényekre több milliós beruházások épültek, a filmen kívül egyéb ajándéktárgyak jelentek meg, sőt, parfüm is.

A történetben szereplő örökéletű szerelmet próbálja átadni a Twilight Beauty Immortal Twilight női parfüm. Az impozáns parfümüveg lila színe és ragyogó üvegcséje a regény romantikus jeleneit juttatják eszünkbe. A Twilight Beauty Immortal Twilight parfümben szereplő összetevők között a lágy kamilla és a varázslatos frézia együttese megbabonázza a férfiakat. Csakúgy, ahogyan Bella illata is bűvöletes hatással van Edwardra. A Twilight Beauty Immortal Twilight parfümben a citrusfélék és a bazsarózsa különleges hangulatot áraszt. A borostyánkő ideális kiegészítője a pézsmának, amely finom és virágos illatot kölcsönös a parfüm használójának. A Twlight Beaty Immortal Twilight parfüm nem csak a Twilight-ért rajongó tini lányoknak készült. Illatában egyedülálló parfümöt képvisel, amely tökéletesen illeszkedik az idősebb generáció igényeihez is. Oldalunkon a Twilight Beauty Immortal Twilight parfümszett is kapható, amelyben a parfüm mellett egy testápoló is rejtőzik.