• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Trussardi


A Trussardi olasz divatház tavaly, 2011-ben ünnepelte 100. születésnapját. A Trussardi egy olyan divatmárka, amely nem csak divatos ruhákat és parfümöket kínál vásárlói számára, hanem egy életstílust, egy életérzést is. Az 1911-ben alapított Trussardi eredetileg kesztyű gyárként indult. A Dante Trussardi által létrehozott társaság legnagyobb sikereként könyvelhető el, hogy a divatház az angol királyi család hivatalos kesztyű készítőjévé vált. Igaz, ez a megtiszteltetés csak 1965-ben jött, amikor a Trussardi ház új tulajdonost kapott, Nicola Trussardi személyében. A Trussardi logója, melyet Nicola Trussardi tervezett, az 1960-as évektől egyediséget és egy meghatározott luxus márkát képviselt.

Az új tulajdonos több újítást vezetett be a Trussardi termékeit illetően. Az eddig kesztyűkkel foglalkozó Trussardi táskákat, bőröndöket, otthoni és irodai kellékeket kezdett el gyártani. 20 évvel később a Trussardi már a kifutókat is meghódította, női és férfi kollekciói különösen elegánsak és finom anyagúak. Nem kellett sokat várni az első Trussardi parfümre sem. Az 1995-ben megjelent Trussardi L’Uomo férfi parfüm fő illatvonalában, a többi férfi parfümhöz képest rendhagyó módon, a levendula lágysága és a mandarin édessége keveredik. Ami mégis ellenállhatatlanul férfiassá teszi a Trussardi L’Uomo parfümöt az a fanyar bergamot, a dohány, a szantálfa és a cédrusfa fás mixtúrájának illata.

A parfümök terén a Trussardi nem hanyagolta el az urakat, hiszen szinte egyforma módon dobott piacra mind női, mind férfi parfümöket. A Trussardi Jeans for Men parfüm egy gyümölcsösebb – fás illat, amely a fiatalabb férfiak illata. A Trussardi Jeans for Men parfüm illatában a füge levél, a licsi és a pézsma szerepel, amely kiválóan illeszkedik a mai fiatalok stílusához. A Trussardi Uomo 1983 és a Trussardi Uomo 2011 férfi parfüm illatpáros a klasszikus, régies illatokat és a 21. század újításait tartalmazza. A Trussardi Uomo 1983 férfi parfüm a tradicionális parfümök üvegével került a piacra, illatában is az erős, férfias aromák érvényesülnek; így tonka bab, a bőr és a pacsuli. Ezzel szemben a Trussardi Uomo 2011 parfüm , már egy innovatív illat, amely a parfümüvegében is a modernebb stílusra hajaz. A Trussardi
Uomo 2011 parfümben a szerecsendió és az üde citrom vegyülete adja meg a fő vonalat.

Az előző két férfi parfüm női párja, a Trussardi Donna 2011 női parfüm üvege a női lélek tisztaságát sugallja. A Trussardi Donna 2011 parfüm a lótusz, a vanília és a jázmin tea selymes hármasával hangsúlyozza a nőiességet. Az érzékiség megtestesítője a Trussardi Inside Delight női parfüm, amely a parfümüveget díszítő vidám masnival az ízig-vérig nők illata. A Trussardi Inside Delight parfüm ízében a magnólia és a frézia duója járja csodás táncát. Az idősebb generáció kedvence lehet a Trussardi Inside Woman parfüm a rejtett szépségeknek való, akik a csendes mindennapokban várják a fehér lovon érkező herceget. A parfüm illata a pézsma és a frézia kettősével hódít, és a kávé domináns illatával egészül ki. Az unisex parfümök egyik gyöngyszeme a Trussardi Essenza Del Tempo unisex parfüm. A Trussardi Essenza Del Tempo parfümben váltakoznak a férfias és nőies illatok, mint a gyömbér vagy az írisz, vagy akár a borostyán és a kávé.