• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

True Religion - Hippis bohémság


True Religion márkát 2002-ben hozta létre Jeffrey Lubell, aki az amerikai stílust szerette volna újraéleszteni azzal, hogy a ’70-es évek farmerviseletét új formába önti. Egy évtizedet kellett várni, hogy a kizárólag Amerikában készült, csúcsminőségű és divatos farmeráruk meghódítsák a piacot, mára viszont a True Religion az eladási listák élén áll, és a felsőruházaton kívül már sportkollekciókat, kiegészítőket és természetesen parfümöket is piacra dobott.


A márka termékei különböző viszonteladói hálózatokban kaphatóak, de a True Religion az USA-ban több mint 120, világszerte pedig 31 saját üzlettel is jelen van a piacon.


A márka első parfümje, a True Religion for Women 2008-ban került a boltok polcaira. Kifinomult, régies dizájnjával a vintage stílus kedvelőit célozza meg: az elegáns, hagyományos formavilágú üvegen fémes színű, ezüst rózsa ragyog, csillogó kristállyal a flakon közepén.

Az parfüm igazi, minden érzéket rabul ejtő illatot ígér, nappali és esti viseletnek is ideális. Frissítő, tiszta illata miatt hosszú távon garantálja az ápoltság érzését.

A parfüm könnyű, gyümölcsös hullámokkal hódít, amelyeket finom, virágos harmónia fest alá. egy kevés, keserédes körteszirom-aromával. A meleg fás-pézsmás alapillat lágyan simul a bőrre.

A True Religion Hippi Chic az előző parfüm bohém kishúga. A játékosságot a málna, a gránátalma és a fudzsi alma adják, a hibiszkuszos, jázminos, völgyi liliomos szívillat pedig ártatlanságot és szertelenséget sugároz.


A férfi változat, a True Religion for Men különleges, régies, military stílusú üvegével szintén a hagyományos, lezser elegancia kedvelőit célozza meg. A parfüm 2009-ben került a piacra, hippis, modern, mégis férfis illatára az óta is sokan esküsznek világszerte. Az időtálló citrusos, gyógynövényes, pacsulis illat friss, mégsem bántóan gyümölcsös, tökéletes nappali viselet.

Természetesen a férfi változatnak is van még lazább, merészebb variációja. A True Religion Drifter 2011 óta kapható, fűszeresebb, édesebb az elődjénél. A kardamom, a körte, a feketeszeder, a gyömbér és a grapefruit finom, fás háttér előtt biztosítják a bohém eleganciát annak, akik ezt parfümöt választja.