• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Fehér medve a divat jegyében


A Tous spanyol divatházat 1920-ban alapította Salvador Tous Blavi és felesége, Teresa Ponsa Mas. A Tous fő profilja kezdetben karórák javítása volt, később tértek csak át ékszerek készítésére. 1965-ben az alapító atya fia, akit ugyanúgy Salvador Tous-nak hívtak, vette át a Tous vezetését. A Tous ezekben az időkben kezdett el igazán fejlődni, hiszen az új tulajdonos tehetséges, kreatív és tapasztalt üzletember volt.

A jó üzlethez elengedhetetlen, hogy a márka lógója felismerhető és könnyen beazonosítható legyen. A Tous család egyik hölgytagja, Rosa Oriol vállalta magára ezt a feladatot, és az általa kitalált Tous mackó 1985 óta a márka sajátossága lett. Rosa Oriol egyébként az utazásai során találta ki a Tous védjegyét, amikor egyik alkalommal egy édes teddy mackót vásárolt gyermekeinek. A Tous medvéje a 20. század végére nemzetközi hírűvé nőtte ki magát, amely a mai napig a hagyományos és minőségi termékekre esküszik. A Tous a 21. században is családi vállalkozás maradt, miután Salvador Tous és Rosa Oriol négy gyermeke csatlakozott a cég irányításához. A jó üzlethez azonban a marketing, a reklám is hozzátartozik. A Tous 2010-ben a híres ausztrál énekesnővel, Kylie Minouggal készített csodálatos és mókás képsorozatai hozzájárultak a Tous nemzetközi ismertségéhez.

Mára a Tous több mint 40 országban elérhető és 380 üzlettel büszkélkedhet világszerte. A Tous azonban kinőtte magát, hiszen nem csak ékszerekkel foglalkozik, hanem már parfümöket, kiegészítőket és kozmetikumokat is gyárt. A márka különlegessége a gyerekek számára gyártott Tous ékszerek, apró táskák és kiegészítők. A Tous ékszerei vidámak és játékosak, emellett követik a folyamatosan változó trendeket is. Táskái elegánsak és praktikusak, a megfizethető minőséget képviselik.

A Tous kozmetikumok és a parfümök gyártásakor is az egyediségre törekednek. A Tous In Heaven Her női parfüm 2008 októberében látott napvilágot. „A Tous In Heaven Her parfüm
elrepít minket egy olyan világba, ahol bármi megtörténhet, és minden tökéletesen működik, ahol a Jó és a Rossz együttműködik azért, hogy a legjobbat hozzák ki magukból” – mondta a parfümről Marta Tous. A Tous In Heaven Her parfüm illatában gyümölcsös frissességet hordoz. Összetevői között megtaláljuk a finom ribizlit, az almát és az édes ananászt. A Tous In Heaven Her parfüm szívét a frézia adja, amely harmonizál a pézsmával és a leheletnyi vaníliával. A parfüm férfipárja, a Tous In Heaven Him férfi parfüm egy igazán csípős illatot rejt magába. Az mézes kezdés után, melyet a mandarin és az ananász aromája jellemez, az erős szegfűbors jelenik meg. ATous In Heaven Him parfüm karakteres illatát a kardamom és az elegáns pacsuli keveréke adja. A Tous In Heaven Him férfiaknak készült parfümje minden cseppjében egyéniséget sugároz, így a parfümöt használó férfi is egyedivé válik.