• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Torrente, a luxus minőségű kötött anyagok kir


Rosette Torrente-Mett hatodik érzékének köszönhetően felismerte a nők igényét arra, hogy egy csipetnyi pikantériával fűszerezett hétköznapi viseletben ugyanúgy megtalálhassák az eleganciát és stílust. 1969-ben, Párizsban nyitotta meg kapuit a kötött ruhákat gyártó cég, melyet később kibővítettek kiegészítők, parfümök gyártásával.

Mind a couture és mind az utcai viseletre tervezett kötött Torrente ruhák a legkiválóbb minőségű luxus anyagokból készülnek. Claudia Cardinale és Marlene Dietrich rendszeres vásárlói voltak a párizsi Haute Boutique-nak. A Miss Torrente vonal a populárisabb, elérhetőbb kategóriájú ruhákat foglalja magába.

Rosette Torrente hitvallása szerint: „Rajtunk múlik, hogy megmutassuk, hogyan tudják a fiatalok a legjobb oldalukat mutatni…az én feladatom, hogy megmutassam, mi az ami egyszerre szép és hordható.”

2001-ben debütált a neves divatház első parfümje, a L’Or de Torrente. A csodálatosan cizellált üvegben kávéillat bújik meg. A kávé kesernyés jellegét az egzotikus gyümölcsök és a melegséget sugárzó vanília és ámbra tompítja, mintegy keleties jelleget kölcsönözve a parfümnek.

2004-ig kellett várni az újabb Torrente parfümre. A My Torrente egy végtelenül bájos, kacér illat. A piros bogyós édes gyümölcsök és az illatos virágok az izgalmas fűszerek és fás jegyek mellett lágyan bontakoznak ki.

A sikeres L’Or de Torrente legújabb változatában az orientális jegyek kapnak nagyobb hangsúlyt. Csupa érzéki virág, pikáns fűszer és keleties fás jegyek. A megtévesztő rózsaszín külső alatt igazi végzet asszonya illat rejtőzik.