• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Legnépszerűbb női parfümök 2018-ban


A hölgyek 2018-ban is alig győztek választani finomabbnál finomabb illatokból a Parfümcenteren. Még mielőtt száz százalékkal ráfordulnánk 2019-re, idézzük fel a vásárlóink által választott legnépszerűbb termékeket tavalyról. A Versace, esetleg a Bvlgari, talán a Bright Crystal? Cikkünkből kiderül melyik márka volt a nyerő.

A legnépszerűbb női parfümök 2018-ban a Parfümcenteren

A Versace Bright Crystal abszolút kiemelkedő női parfüm volt 2018-ban, leginkább a kifejezetten aromás jellege miatt. Kellemes virágokat és finom gyümölcsöket találunk egy kis üvegben, ami a romantika jegyében készült. Málna és gránátalma, valamint lótusz, borostyán és pézsma - ezek mind a női elegancia illatai. A csodás illatot egy gyönyörű, kristálykupakos üvegbe helyezték. Érdekes, hogy a Bright Crystal már öt éve van a piacon, mégis töretlenül népszerű.

Illat az örökkévalóságnak? A Calvin Klein Eternity az "időtlen parfüm", mivel már 1988 óta megvásárolható. Viszont azóta sem ment ki a divatból, szinte minden évben a legnépszerűbb illatok között van. A virág, a citrus laza, fás egyvelege úgy tűnik, mindig a nők toplistáján marad majd. Kifejezetten mindennapi viseletre ajánljuk elegáns nőknek.

A Dolce & Gabanna Light Blue a világmárka nyárra emlékeztető illata. Ez leginkább azért van, mert az egyik fontos összetevője a Szicíliából származó citrom. A kellemes, lágy illat hosszú órákon keresztül sem tűnik el a viselőjéről, így ő egész nap a tenger közelében érezheti magát. A gyümölcsök és a virágok ebben a kis üvegben valódi energiát, könnyed életérzést biztosítanak minden korcsoport számára.

A lenyűgöző Donna Karan DKNY Women és az érzéki Bvlgari Omnia Crystalline

A Donna Karan DKNY Women 2011-ben tört be a parfümvilágba, azonnal meghódítva azt. A citrus, az ibolya és meglepő módon egy kis vodka olyan kombinációt alkotott, aminek nem lehetett ellenállni. Ehhez jött hozzá egy kis nárcisz, orchidea és lótusz, ami igazán különlegessé teszi ezt a márkát. Danna Karan jól döntött, amikor az órák világából nyitott a parfümök felé is. Minden, luxus terméket kedvelő nő hálás lehet ezért a döntéséért.

Ha a téma a legnépszerűbb női parfümök 2018-ban a Parfümcenteren, akkor nem maradhat ki a felsorolásból a Bvlgari Omnia Crystalline sem. Az illat a nőiességüket valóban megélő nőknek készült, akik tisztában vannak csáberejükkel és érzékiségükkel. A lótuszvirág és a balsafa olyan egyveleget alkot a bambusszal és a körtével, hogy nincs orr, amelyik ne fogadná szívesen. A luxusékszerre hajazó üveg, amibe ezt a mámoros illatot rejtették, tovább emeli a márka színvonalát.