• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Legnépszerűbb férfi parfümök 2018-ban


Önnek melyik volt a kedvenc illata 2018-ban? Biztosan emlékszik melyik kápráztatta el legjobban az orrát. Mi most felidézzük, hogy a Parfümcenteren melyek voltak a legnépszerűbbek, a férfiak számára készült üvegcsék között. 

Melyek is voltak a legnépszerűbb férfi parfümök 2018-ban a Parfümcenteren?

A Paco Rabanne 1 Million a sikeres férfiak illata, azok számára készült, akik tudják, mit akarnak a világtól és el is érik céljaikat. Ez persze nem mindig egyszerű, de a grapefruit, a menta és a vérnarancs kombinációja segíti az útjukat. Ehhez csatlakozott a rózsa, a fahéj, így válik még tökéletesebbé ez az illat. Az aranyban díszelgő flakon a küllemét is elegánssá teszi ennek a remek terméknek.

A Paco Rabanne Black XS úgy lett az egyik legnépszerűbb férfi illat 2018-ban a Parfümcenteren, hogy ebben az évben is gyártották. Vagány, laza férfiaknak készült, akik szeretik a keleties vonalat mindenben. Aktív, citrusos jegyek jellemzik, amihez egy kis zsálya és kardamon is társult. 

A Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme azoknak készült, akik puszta megjelenésükkel is a társaság középpontjába kerülnek. Az Armani 1996-ban egyetlen üvegcsébe zárta az illatot, ami az erős, határozott férfiakat juttatja mindenki eszébe. Rózsa, jázmin, rozmaring, bergamott, mandarin: nem is gondolná, hogy milyen komoly függőséget okoznak ezek az illatok.

A Diesel Plus Plus Masculine a bizonyíték arra, hogy egy férfi is lehet érzelmes, aki nem riad vissza attól, hogy ezeket ki is mutassa. Az üdítően édes vanília, a frissítő bergamott, a selymes tejszín egyvelege valódi egyediséget biztosít az illat viselője számára.

Egy üveg Hugo Boss Boss Bottled és egy kis Chevignon

Ha a téma a legnépszerűbb férfi parfümök 2018-ban a Parfümcenteren, akkor az egyik legkisebb meglepetés Hugo Boss Boss Bottled. Népszerű volt már az 1998-as indulásakor is, deChris Hemsworth 2017-ben lett az illat arca. Azóta másodvirágzását éli a parfüm, tavaly nálunk is sokan vásárolták ezt az elegáns, citrusos, fűszeres illatot.

Egy kicsivel intenzívebb testvére az Hugo Boss Boss Bottled Intense. Valamivel fűszeresebb illat, mélyebb és talán még kifejezőbb. 2015 óta kápráztatja el az orrokat, de tavaly lett igazán a vásárlók nagy kedvence a Parfümcenteren. Érdekes, hogy rengeteg női vevője is volt az üvegcsének. Valószínűleg nem véletlen, hogy ennyi nő is szeretné érezni valakin ezt a citromos, fahéjas, élénk illatot.

A világhírű francia divatcég egyik legsikeresebb terméke a férfi parfümök körében Chevignon Best of Chevignon. Ha van az illatok között klasszikus, akkor ez mindenképpen annak számít, hiszen 1995 óta az egyik legnépszerűbb termék ezen a területen.Aromája frissítő, jegyei enyhén fűszeresek, izgalmas és egyedi. Sosem megy ki a divatból: bizonyítja ezt, hogy a Parfümcenteren tavaly is befért a legnépszerűbbek közé.