• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A tüzes bika; Tonino Lamborghini


Az olaszok remekműve, a Lamborghini autó a 20. század második felétől vált igazán ismertté. A Lamborghini márkájú autó hihetetlen népszerűségre tettek szert, a világon, ha valaki a Lamborghini nevét hallotta, a stílus, az egyediség és a minőség jutott az eszébe. A Lamborghini-t vezető cég olyannyira gazdag lett, hogy egy idő után a Lamborghini-nél dolgozó tervezők saját elképzeléseiket is megvalósíthatták. Így került a képbe Tonino Lamborghini, aki 1981-ben megtervezte az első, saját nevét viselő Tonino Lamborghini karórát. A Lamborghini jellegzetes lógója, az erőtől duzzadó fekete bika így már nem csak az autókon villogott, hanem megjelent napszemüvegek, táskák, telefonok és parfümök oldalán is. Tonino Lamborghini számára a márkát szimbolizáló bika inspirációként hat: „Ez a nem mindennapi, hihetetlen erőt sugárzó bika a szenvedélyemmé vált. Soha nem volt, és nem is lesz összehasonlítható semmivel.” Érdekesség, hogy a Lamborghini bikáját egy létező bikáról mintázták. A legendás Murciélagóról van szó, aki egy bikaviadal alkalmával 19879-ben 24 szúrást élt túl. A logó választást indokolta az is, hogy a tulajdonos, egyben alapító Ferruccio Lamborghini csillagjegye is bika volt.

Tonino Lamborghini kreativitása lehetővé tette a márka számára, hogy új területen próbáljanak szerencsét. A mérnök és tervező végzettségű Tonino Lamborghini olyan szintre emelte a Lamborghini-t, ahol az elegancia és a minőség kéz a kézben járnak. Termékei, a Tonino Lamborghini berendezési tárgyak, kiegészítők és parfümök a legújabb technológiák, és innovációk alapján készültek. Tonino Lamborghini az igazi olaszos stílust tükrözik, amit a Lamborghini köreiben „Puro Talento Italiano”-nak neveznek. Karakán ötletek, szenvedély, leleményesség; ez a három szó jellemzi leginkább Tonino Lamborghini által kreált designer termékeket. Tonino Lamborghini az a tervező, aki világszerte megtestesíti az igazi olasz stílust. A 21. századra Tonino Lamborghini már világméretű designer csoporttal rendelkezik, amelyek mind az öt kontinens érintésével, a legnagyobb metropolisokban működnek.

A tüzes hangulatú Tonino Lamborghini Feroce férfiaknak készült parfüm azt az erőt és férfiasságot tükrözi, ami jellemzi a Tonino Lamborghini termékeket. A Tonino Lamborghini Feroce parfüm illatában a vadságot idézi, összetevőiben is a fűszeres, markáns illatú összetevők kaptak helyet. A parfüm felütésében a kardamom és a szerecsendió érvényesül. A pacsuli, a szantálfa és a édeskés fahéj a Tonino Lamborghini Feroce parfüm egyedülálló illatában az intenzív és átható parfümök aromáját fedezhetjük fel. A Tonino Lamborghini Feroce egy olyan átütő parfüm, amely a kemény és határozott férfiak illata.