• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Tommy Hilfiger


Amerika kedvenc divattervezője, Tommy Hilfiger Thomas Jacob Hilfiger néven látta meg a napvilágot 1951-ben, egy ír család 9 gyermeke közül a másodikként. Szülei eredetileg mérnöknek szánták, de már a középiskolában kiderült, hogy nagy érzéke van a divathoz, így már 18 évesen, méghozzá a New Yorkban megvásárolt farmereket adta el kisvárosában. Később itt nyitotta meg The People’s Place néven üzletét.

Későbbi sikerét Hilfiger a jó üzletpolitikájának köszönheti: mindig tudta, hogy a megfelelő emberekkel összefogva előbbre viheti vállalkozását. Így terjeszkedett és próbálgatta stílusát Hilfiger. Végül legnagyobb sikerét annak köszönheti, hogy a Hilfiger stílus egyfajta amerikai életértést sugall, így nem csak a hazájukra büszke amerikaiak, hanem a lazán elegáns öltözékekért rajongó európai fiatalság is felkapta a tervező nem túl drága ruháit. A legnagyobb sztárokkal együttműködve – mint Britney Spears – a Hilfiger legenda egyre csak nő. Legtöbb parfümjét sztárok reklámozzák, mint Beyonce vagy Asthon Kucher.
Thomas Hilfiger hamar felismerte, hogy a ruháin kívül kiegészítőkkel is bővíteni kell kollekcióját, és a táskákon, cipőkön kívül a teljes Hilfiger-stílus üres lenne Hilfiger parfüm nélkül.


A férfiaknak tervezett Tommy parfüm maga a Hilfiger életstílus és lazán elegáns illat. A Tommy testesíti meg az amerikai ifjúságot, azt a sportos férfit, akinek a barátok, sport és a szórakozás a legfontosabb az életében. Ehhez a fás-fűszeres jegyek összetevők kiváló parfümöt nyújtanak: a grapefruit fanyarságát az alma friss zamatossága ellensúlyozza, melyet a csípős menta és az egyedi kaktuszvirág tölt meg energiával.


A Tommy parfüm felfrissített folytatása a Tommy Jeans, mely ha lehet, még vagányabb és fiatalosabb mint elődje. Citrusos összetevőinek köszönhetően kifejezetten frissítő és élénkítő hatása van. A Tommy 10 a Tommy parfüm 10 éves évfordulója alkalmából jelent meg, mely méltóképp ünnepli a legnépszerűbb Hilfiger parfümöt. A Tommy 10 pezsgő és fűszeres illatjegyei között található az édeskés ananász,a fanyar áfonya és a már megszokott kaktuszvirág is.

Ki más reklámozhatja True Star parfümöt, mint Beyonce, Amerika első számú R’n’B énekesnője. A True Star parfüm tartalmazza mindazt a csillogást és pompát, mely a hollywoodi sztárok körül tapasztalható. A vizes jegyekben gazdag parfüm mellett a dinnye kicsattanó illata domináns, melyet a jázmin nőies és a citrom frissítő jegye ölel körül. A True Star Gold érzékibb és energikusabb, mint elődje: a lédús és aromás gyümölcsök, mint a ribizli, boróka és kivi, szinte kirobbannak az üvegből. A gyümölcskoktélt a méz édesíti meg, és a liliom nőiesen ártatlan illata szelídíti meg.A True Star Man Enrique Iglesias közreműködésével igazi latinosan lüktető fűszeres parfüm, melyben a bőr mellett a sáfrány, ánizs, citromfa és édesgyökér gazdag illata kapott főszerepet.

A T by Tommy Hilfiger parfümök a tervező bevallása szerint: „nagyon vicces, nagyon tiszta és nagyon szexi parfümök.” A T Girl női parfüm virágos-aldehides jegyeinek köszönhetően könnyed, légies mégis kifinomultan stílusos parfüm, melynek méltó párja a T Man aromás jegyeivel. A fenyő és a zöld jegyek mellett a lime frissítő illata energiával tölti meg a parfümöt.
A 2010-es év szenzációja volt a hanglemezeket mintázó Loud parfümpáros megjelenése. A kifejezetten laza, rockos zene ihlette parfümök a mai fiatalos lendületet és életérzést sugározzák. A Loud For Her titka az imádnivaló licsiben rejlik, melyet a púderes rózsa és az értéki pacsuli vesz körbe. A Loud For Him aromáját a markáns dohánynak, pacsulinak és karcos rózsának köszönheti.