• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Sisley


A francia Sisley-t 1972-ben alapította két úriember, Jean Francois Laporte és Roland de Saint Vincent. Négy évvel később Hubert d’Ornano, francia üzletember vásárolta meg a céget, amely a mai napig a család tulajdonában van. Az első években a Sisley főleg a botanikus virágok és különböző olajok keverésében látta a fantáziát, amely igen innovatív ötlet volt az 1970-es években. A Sisley által használt különleges összetevők és a márka három fő hitvallása – minőség, megújulás és vállalkozó szellem – mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Sisley a kozmetikai világ egyik kiemelkedő márkája legyen.

A Sisley fő profilja a tulajdonos váltást követően is a kozmetikumok, krémek, sminktermékek és parfümök készítése és forgalmazása maradt. Manapság a világ minden pontján találunk Sisley termékeket, bevásárló központokban, vagy különálló stúdióként egyaránt. A parfümöket és kozmetikai árucikkeket Franciaországban állítják elő, ahol a Sisley szakemberei különösen odafigyelnek, hogy a márka által kínált minőséget hozzák. A Sisley számára fontos lépés volt a parfümök előállítása a meglévő produktumok mellett, mivel új piac nyílt meg a Sisley előtt.

A Sisley által kínált parfümök általában elegáns üvegben jelennek meg, a márka nagy gondot fordít a parfümök külalakjára is. A Sisley Eau de Campagne unisex parfüm az első parfümök között jelent meg 1974-ben. A Sisley Eau de Campagne parfümöt férfiak és nők is egyaránt használhatják, a frissítő, erdős illat mindkét nem számára tökéletes. A parfüm egyaránt tartalmaz férfias és nőies elemeket, így megtaláljuk a jázmin és a gyöngyvirág kellemes finomságát, ugyanakkor a Sisley Eau de Campagne parfüm magába rejti bergamot és a pézsma erősebb kettősét is. A férfias illatú Sisley Eau d’Ikar parfüm a mediterrán stílusú férfiak illata. A Sisley Eau d’Ikar parfüm fő eleme a napos tenger mellett növő fák esszenciája, amely kiegészül a jázminnal és a fehér teával. A Sisley Eau d’Ikar férfi parfüm eredeti illatát a gyógynövények és a fűszerek érdekes elegye adja.

2009-ben a Sisley egy újdonsággal rukkolt elő. A hölgyeknek készült parfümtrió nevei nemes egyszerűséggel sorszámozva voltak, így ezek az Eau de Sisley 1, Eau de Sisley 2 és Eau de Sisley 3. Mindhárom parfüm üvege igen elegáns hatású, illataikban is hasonlóak. Az Eau de Sisley 1 citrusos jegyeivel hódít, az Eau de Sisley 2 inkább fás-virágos hangulatú, míg az Eau de Sisley 3 misztikus-fűszeres illatot áraszt. A luxus érzését kelti a Sisley Soir de Lune női parfüm. A rejtelmes parfümüveg teteje igazi gyöngyszem. A Sisley Soir de Lune parfüm titokzatosságot kölcsönös használójának. A parfüm elemei a mandarin, a narancs és a koriander pompásan harmonizál a barack és a méz édes illatával. A Sisley Soir de Lune női parfüm illatában sejtelmességet hordoz, amely minden nő sajátja.