• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Selena Gomez - egy fiatal csillag


Az ifjú Selena Gomez gyermekszínészként kezdte a karrierjét a Disney csatornán. A mexikói származású színésznő szerepelt a Kémkölykök – Game Over című filmben, a Hanna Montana sorozatban és a Varázslók a Waverly helyből című moziban is.

Tizenévesen megjelentette saját szólóalbumát a Kiss & Tell-t, majd részt vett a „Your Votes Count” (A szavazatod számít) kampányban, ahol Barach Obama és John McCain, az amerikai elnökjelöltek megismerésére buzdította a kortársait, de kampányolt a kongói nők elleni erőszak ellen is. 2009 augusztusában ő lett minden idők legfiatalabb UNICEF nagykövete. Ebben a minőségében Ghánába látogatott és azóta is aktívan kampányol az ottani gyerekek jobb víz és élelmiszerellátásáért.

Első parfümjének megalkotásához Selena Gomez a rajongói segítségét kérte, így világszerte több ezren szavaztak arra, milyen összetevők jelenjenek meg különleges üvegcsébe zárt illatban.
A szavazatok alapján egy igazi, cukros, rágógumis illatú, mégis élvezetes parfüm született, amely bármelyik fiatal lány polcán megállja a helyét.

A málnás, édes narancsos, barackos és ananászos fejillatot frézia és szeder édes-lágy elegye követi, amelyet a vanília, az ámbra, a csokoládé és a kókusz foglal érzéki keretbe.