• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Sean John


Sean John Combs, P.Diddy, Diddy és Puff Daddy: csak néhány név, ahogy Sean Johnt ismerik világszerte. Az amerikai rapper és énekes hatalmas karriert futott be a zenei iparban, de úgy érezte, tehetségét megcsillogtatja a divattervezés és parfümtervezés területén is, természetesen nagy sikerrel. Pedig élete nem kezdődött szerencsésen, Harlem külterületén, drogbáróktól hemzsegő szegénynegyedben nőtt fel.
A kiutat a szegénységből a futballban találta meg, így kerülhetett egyetemre is, ahol a partik ügyeletes sztárja lett. Innen egyenes út vezetett egy stúdióba, ahol már a helyi sztárok menedzsere lett.

Saját kiadót alapított, és a New York-i rappereket összefogva számtalan listavezető dalt adtak ki. 1997-ben jelentette meg első saját lemezét Puff Daddy néven, melynek legtöbb dala hatalmas sláger lett. Később, változó névvel jelentkezett a zenei palettán, de neve inkább híres barátnőitől (Jennifer Lopez) és botrányaitól lett ismert.
1998-ban Sean John néven megalkotta saját ruhamárkáját, mely kifejezetten laza, utcai viseletre szakosodott.


Kiegészítőként parfümöt is álmodott a kollekcióhoz 2006-ban, Unforgivable Men, azaz Feledhetetlen néven. A cseppet sem szerény név cseppet sem visszafogott parfümöt tartalmaz. Az Unforgivable Men maga a nyers erő és férfias dominancia. Erejét az aromás-fougere illatjegyeknek köszönheti. Az alma lédús akkordja felvezeti a fanyar bergamott karcosságát, melyet a narancsvirág afrodiziákumként működő érzéki illata követ. A rum ütős jegye adja meg a parfüm alapját. Az Unforgivable Men megnyerte a legjobb férfi illatnak járó parfüm Oscar-díjat 2007-ben!
Szinte James Bond karakterét jeleníti meg az egyszerűen Király vagyok, azaz I Am King parfüm, melyről maga Sean John állította, hogy aki ezt használja, királynak érzi magát. Az I Am King igazi unikum parfüm a maga nemében: már az összetevők is a luxust hivatottak idézni. Pezsgő, vizes jegyek, balzsamos szuhar és szantálfa jegyei citrusos-aromás karakterré állnak össze.