• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az elit parfüm; S.T. Dupont


Simon Tissot Dupont mindössze 25 éves korában alapította a mára a luxussal és a fényűzéssel egyenlő S. T. Dupont nevet viselő márkát. A kezdetben bőrműves műhelynek indult S. T. Dupont pénztárcákat, utazótáskákat és egyéb, kézi készítésű bőr termékeket forgalmazott. Később az S. T. Dupont az arany megmunkálásával is elkezdett foglalkozni. 1941-ben az S. T. Dupont megalkotta az első luxus öngyújtót, amely a mai napig az S. T. Dupont egyik védjegye. Az öngyújtó praktikus és könnyed, akárcsak az S. T. Dupont többi terméke. A francia cég világhírűvé nőtte ki magát, olyan vásárlóknak köszönhetően, mint Ser Winston Churchill, a Rockefellerek, Alfréd Hitchcock, Marilyn Monroe vagy Coco Chanel. Az S. T. Dupont a tökéletesre törekszik, kiváló mesterembereinek köszönhetően exkluzív és minőségi árukat kínál. Az S. T. Dupont számára fontos lépés volt az eddigi luxuscikkek mellett parfümök készítése is, hiszen a parfümök a luxust és pompát egyaránt képviselik.

A márka első két parfümje az S. T. Dupont Pour Femme és az S. T. Dupont Pour Homme egyaránt a lebilincselő illatot testesítenek meg. A citrom és a dinnye inkább az S. T. Dupont Pour Femme parfümre jellemző, az S. T. Dupont Pour Homme pedig fűszeres illatot áraszt, a borssal és a bazsalikommal.

Az S. T. Dupont Blanc női parfüm egy csokor gyönyörű fehér virágra emlékeztető illattal csábít. A parfüm megrészegítő illatát a fehér ribizli és a nektarin találkozásának köszönheti. A fehér ámbra és a narancsvirág vidámságot kölcsönöz az S. T. Dupont Blanc parfümnek, míg a gyöngyvirág és a fehér rózsa kellemes virágillata bódítóan hat. Az S. T. Dupont Rose a tavaszi mezők átható virágosságát juttatják eszünkbe. Az S. T. Dupont Rose parfüm elbűvölő elegyét nyújtja a bazsarózsának, a jázminnak és az írisznek. Az egyedi virágokat is magába rejtő parfümben fellelhető a vilmoskörte és a bolgár rózsa is. A parfüm férfiaknak készült változata, az S. T. Dupont Noir parfüm egy igazán férfias illatot foglal magába. A menta és a kardamom kettőse vezeti a parfüm illatát, a szerecsendió-virág és a mogyorófa pedig finom erdős-fás elixírt hoz létre.

Citrusos és frissítő parfüm az S. T. Dupont Essence Pure ICE Pour Femme. Illatában a görögdinnye, a mandarin kínál gyümölcsös üdeséget, a rózsa, a pacsuli és lótuszvirág pedig varázslatos elegyével magával ragad. Az S. T. Dupont Essence Pure ICE Pour Femme parfüm kellemes illata a sejtelmes hölgyeknek való, akik szeretnek titkolózni, ezzel is őrületbe kergetni a férfiakat.

A páros parfümök egyik remeke az S. T. Dupont Essence Pure Pour Femme női és az S. T. Dupont Essence Pure Pour Homme férfi parfüm. Mindkét parfüm illatában hasonló összetevőket tartalmaz, ám az S. T. Dupont Essence Pure Pour Femme női parfüm virágosabb, férfi párja pedig fásabb vonalat követ. Az S. T. Dupont Intense Pour Femme női parfüm követi az S. T. Dupont által nyújtott megszokott minőséget. A parfüm elegáns illatát a narancsvirág és a mimóza mixtúrája adja, kiegészülve a neroli, a bergamott és a szantálfa felejthetetlen keverékével.

Az S. T. Dupont parfümök egyik különlegessége a páros illatok kiadása, így az S. T. Dupont Intense Pour Homme férfiaknak készült parfüm sem elhanyagolható. A férfi parfüm illata sáfránytól és a bőrtől egyfajta komolyságot közvetít, ám a levendula és a citrom megjelenése a parfümben ügyesen keveri a két ellentétes illatot. Az S. T. Dupont Passenger Pour Femme és az S. T. Dupont Passenger Pour Homme parfümpárosok egy szerelmes világot mutatnak be, ahol férfi és nő egyaránt szenvedélytől fűtve éli életét. Az S. T. Dupont Passenger Pour Femme szenvedélyessége a ciklámen, az őszibarack és az írisz triójából alakul, míg az S. T. Dupont Passenger Pour Homme parfümben a grapefruit, az ibolyalevél és a guaiac fa jelenik meg.