• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

s.Oliver


Európa legnagyobb causal ruházati márkája közel 50 éve nyitotta meg első butikját. A kezdetben Sir Oliver néven ismert márka egy kis boltocskában kezdte pályafutását 1969-ben. A Sir Oliver nevet az akkoriban jól csengő Sir és a Twist Olivérből ismert főhős ihlette. A márka 1978-ban kénytelen volt s.Oliver néven tovább működni, mivel a Sir név védett volt. Később kiderült, hogy az új, rövidített név sokkal jobban cseng, mint a régi.

Az első női kollekciót követően hamar megjelent a szintén női QS vonal, majd elkülönült a férfi és női kollekció a ’90-es évek közepétől. A közel 50 év alatt az s.Oliver egész Európában nyitott márkaüzletet, ruházati vonalain kívül a kiegészítőkre is egyre nagyobb hangsúlyt fektettek.

Legnagyobb kampányukhoz megnyerték a világhírű énekesnőt, Anastacia-t, aki saját kollekciót is tervezett az s.Oliver számára.


Az s.Oliver társadalmi felelősségvállalása nagyon komoly, ezért több nagy szervezetet, alapítványt támogatnak.

Viszonylag későn, 2006-ban kezdtek el saját parfümöket tervezni és kiadni. Az s.Oliver kifejezetten parfümpárosokat tervez és ad ki, így erősítve a márkát, az adott kollekciót, és azt, hogy a márka iránt elkötelezett hűséges párok illatharmóniában tudjanak élni. Az első illatpáros Hot Edition néven került a parfümériák polcaira. Ezt követte a a City Beach Men 2007-ben, majd a Selection sorozat.

Ezt a parfümpárost a stílus és az alkalmak ünnepe ihlette. A Selection Woman kifejezetten alkalmi, elegáns és stílusos illat, mely egyszerre öltöztet és eleganciát kölcsönöz. A friss citrusos jegyek mellett a bájos virágok és a cédrus puha aromája a mérvadó. A Selection Man meleg, szexi, és erotikától fülledt illatot sugall, köszönhetően a markáns és keletiesen fűszeres jegyeknek.

A Love 2008 parfümduó 2008-ban indult útjának, melyet az 1967-es nyár, szerelem, és zenei világ ihletett. 2009-ben jelent meg a Casual páros, mely a sportos, könnyed és spontán hétköznapok illata.

A Casual Women parfümöt friss, gyümölcsös aromák díszítik, melyek megerősítik a spontaneitást, természetességet és a mindennapi élet ritmusának lüktetését. A parfüm üvege is a letisztult, egyszerűen nagyszerű hangulatot erősíti. A Casual Men citrusos, zöld illatjegyei a pozitív életszemléletet, spontaneitást és a frissességet hangsúlyozzák.

2010 nagy illatpárosa a Spring Spirit, mely a nyiladozó természet, a fák-virágok harmonikus illatát próbálja feleleveníteni. 2011-ben az Original sorozat jelent meg, melyet a QS fiatalos vonal QS On Stage parfümduója követett.

A QS On Stage for Woman azoknak a fiatal nőknek szánt parfüm, akik szeretnének sztárrá válni, és színpadra termettek. A vibráló, élénk illat középpontjában a barack édes aromája áll, melyet a jázmin és a citrusok sziporkázó akkordja élénkít fel. A QS On Stage for Man városi, trendi parfüm. Kardamomos friss gyümölcsökkel indító illat a pacsuli harsány illatára és a ciprus metszően fanyarkás ellentétére épül. Izgalmas és lényegre törő parfüm!