• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Roccobarocco


A Roccobarocco márka egy olasz divattervezőt, Gennaro Muscariello-t takar, aki 1944-ben született Nápolyban. Nevét akkor változtatta meg Roccobarocco-ra miután az által futtatott márka világhíressé vált. 1962-ben Roccobarocco Rómába költözött, hiszen ha valaki Olaszországban divattervező akar lenni, a fővárosban a helye. A római Accademia delle Belle Arti-ban végezte művészetekkel foglalkozó tanulmányait.

Roccobarocco később a legnépszerűbb és leginkább kedvelt tervezők közé emelkedett Olaszországban. A márka széles kínálatába beletartoztak az olasz stílusokat magába foglaló ruhák, férfiak, nők, sőt még gyerekek számára is, valamint változatos színekben pompázó kiegészítők és parfümök. Kollekcióiban megtaláljuk a hétköznap is viselhető ruhákat, és az elit számára készített estélyiket. Roccobarocco 1974-ben megnyitotta első stúdióját Rómában, ami hamar elismert lett a divatkörökben. Varázslatos kollekcióinak és különleges avant-garde stílusának köszönhetően Roccobarocco egyre népszerű lett Olaszországban. Az 1980-as években Roccobarocco üzleteiben megtalálhatóak a saját készítésű öltönyök, úszódresszek, pólók, bőrből készült kiegészítők, kesztyűk, esernyők és parfümök. Roccobarocco ruháira jellemző a fekete és a fehér kombinációja, a minták és vonalak szemet gyönyörködtető variálása. A legapróbb részletekre odafigyel, stílusa átlagon felüli, mindig egy lépéssel a trendek előtt jár. Roccobarocco egyszerre elbűvölő, kreatív és vonzó.

Roccobarocco Jeans Pour Femme parfümje modern és vibráló illatkülönlegesség. A parfüm édes
gyümölcsös illatalapjában feltűnik a mandarin, az ananász és a keserű citrom. A Roccobarocco Jeans Pour Femme női parfüm szívillatában a magnólia és a gyöngyvirág pompás keveréke bújik meg. A parfüm férfiaknak készült párja, a Roccobarocco Jeans Pour Homme a vagányabb férfiaknak való. A citrom, a mandarin és az ananász ismert hármasát a rozmaring fűszerezi meg. A Roccobarocco Jeans Pour Homme parfüm a merész férfiak illata, akik nem félnek megőrülni picit a
mindennapokban.

A Roccobarocco Tre női parfüm illatában a virágok és a déli gyümölcsök érvényesülnek. A felütést a barack, a fekete ribizli és a viola adja meg, majd a parfüm az aromás jázminnal, és az ártatlanságot sugárzó gyöngyvirággal csábít minket. Az abszolút nőies parfüm a tisztaságot és a frissességet sugallja. A nők számára fontos, hogy a személyiségüknek megfelelően válasszanak parfümöt. A Roccobarocco Tre női parfüm a visszahúzódó, mégis kedves és barátságos lányok illata. A Roccobarocco Tre parfüm fő vonalában a pézsma, a szantálfa és az ámbra különleges triója emelkedik ki, ezzel is hangsúlyozva, hogy minden csöndes lányban rejlik valami szépség, valami titokzatosság.