• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Roberto Verino


Roberto Verino 1945-ben született Spanyolországban. A fiatalkorában Párizsban sajátította el a divatszakma rejtelmeit, művészetet és üzleti tanulmányokat folytatott. Egy családi vállalkozás miatt azonban Roberto Verino számára a divattervezés egy időre háttérbe szorult egészen 1982-ig. Egy francia divatcégnél kezdett dolgozni, és ugyanebben az évben megjelent a kifutókon az első Roberto Verino női kollekció. Első ruhái főleg farmer anyagból készültek, amely akkoriban nagy durranásnak számított. Roberto Verino később visszatért szülőhazájába, ahol sokkal szabadabbnak és lendületesebbnek érezte a divatvilágot. Roberto Verino ruhái nem keresik a feltűnést, nem botránkoztatják meg a közönséget, cserébe tökéletesek a mindennapi eleganciát keresők számára. Hordható és minőségi anyagokból készült ruhák készítése Roberto Verinonak is fontosak, saját elmondása szerint olyan ruhákat szeretne tervezni, amik nem veszítenek időtállóságukból az idő múlásával. Jó pár évet kellett várni az első Roberto Verino férfi kollekcióra, de megjelenését követően a tervező már parfümöket, kiegészítőket, cipőket, sőt csempéket és díszítő üvegeket is piacra dobott.

1992-ben került a boltokba az első Roberto Verino parfüm, mely a tervező nevét viselte. A spanyol designer a parfümkészítés során minden lépésnél ott volt, figyelt és saját maga választotta ki a parfüm összetevőit, megjelenését. A Verino női parfüm fő motívumai között megtaláljuk az édes mandarint, a finom narancsvirágot és a sejtelmes illatú galbanumot is. A parfüm illatában a virágos elemek kellemes táncot járnak a pézsma és a vanília harmonikus illatelegyével. A jázmin, az orgona és az ylang-ylang a Verino parfüm titkos receptjei, melyekkel kiegészül a pacsuli és a szantálfa megszokott duója.

A Roberto Verino Gold Bouquet női parfüm egy friss, virágos illatkollekció. A parfümöt a rózsa és a tubarózsa bódító illata dominálja, melyet körülölel a ciklámen, a pacsuli és a pézsma csodálatos hármasa. A Roberto Verino Gold Bouguet parfüm azoknak a nőknek való, akik az egyéniségüknek megfelelő illatot és ruhákat választják. Nem számít, hogy milyen márkájú ruhát hordanak, csak az, hogy önmaguk lehessenek. A Roberto Verino Mellow parfüm játékos parfümüvegével az örök fiatalok illata. A viola, a vanília és a jázmin kompozíciójához kiválóan passzol a fehér pézsma és a különböző gyümölcsös illatok üdítő hatása. A Roberto Verino Mellow parfüm a kis hercegnők illata, azoknak a hölgyeknek készült, akik legbelül mindig mosolygós és vidám kislányok maradnak.

A parfümök között egy balzsamosabb vonalat képvisel a Roberto Verino VV Acqua parfüm, mely illatában a gardénia és a bergamott játssza a főszerepet. Az ibolya és a rózsafa gyengéd érintés egy csepp melegség csempész a Roberto Verino VV Acqua parfümbe. Roberto Verino hűvösen elegáns parfümje, a VV Platinum az erősebb személyiségű nőknek szól. A parfümben a zöld tea és a lime keveredik a fekete bors fűszerességével. A koriander és a tiaré virág elegye jól illik az ámbra és a lótuszvirág mixtúrájához. A virágos, rózsaszín üvegű Roberto Verino VV Rose vibráló illatában az édes málna, a rózsa és a pézsma mellett fekete bárányként megjelenik a tonkabab, amely kiegészíti a parfüm aromás illatát.