• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Rihanna


A barbadosi származású énekesnő ékes példája annak, hogyan válik egy szende kislány bombázó és igéző nővé. Pedig alig 7 éve fedezte fel a zenei világ, amikor 17 évesen első slágerével berobbant a köztudatba. Már első nagylemeze siker lett, melyet azóta 3 követett, és olyan slágerek, mint az Umbrella vagy a Rude Boy. Nehéz elhinni, de a 24 éves énekesnő már háromszoros Grammy-díjas, nem csak énekel, hanem saját dalainak szövegét is maga írja, ezen kívül divattervezéssel, színészettel is foglalkozik.

Barbados szigetén felcseperedő Rihanna, Mariah Carey slágerének előadásával hívta fel magára a figyelmet egy iskolai tehetségkutatón, tehetsége korán nyilvánvalóvá vált. Nem csak énekhangját díjazták, hanem szépségét is elismerték a szigetországban, szépségversenyt is nyert. Kevesen tudják, a középiskolás évei alatt kadét volt egy tengeralattjáró hadsereg programban, így nem meglepő, hogy első filmes szerepében egy csatahajó matrózát alakítja.

Rihanna kezdeti szende kislányos szerepéből hamar kitört, egyre többször szerepelt botrányoktól zajos magánéletével a bulvárlapok címoldalain. Párkapcsolatában megélte a lehető legrosszabb bánásmódot, melyet zenéjében dolgozott fel. Ez adta legsikeresebb lemezének címét is: Good girl gone wild. A nővé cseperedő Rihanna valóságos stílusikonná nőtte ki magát, szinte naponta cikkeznek ruháiról, hajviseletéről, megjelenéséről. Hatalmas rajongótábora Rihanna minden lépését utánozza, így kézenfekvő volt, hogy a világ visszafojtott lélegzettel várta az énekesnő első parfümjét.

A Reb’l Fleur merész, szexi és igazán emlékezetes illat, melyben legalább annyira harmonikusan vannak jelen az énekesnő barbadosi gyökerei, mint a mostani csillogó élete New Yorkban. A Reb’l Fleur intenzív gyümölcsös, merészen ciprusos és kifinomultan virágos akkordokból áll. A tubarózsa és az ibolya érzéki, mélyen nőies illatát a hibiszkus kókuszos akkordal felpezsdített paradicsomi aromája élénkíti fel, míg az alapokban rejlő meleg, bőrre simuló jellege intenzív karaktert kölcsönöz a kompozícióhoz.

A parfüm üvege egy tűsarkú cipő sarkát formázza, ezzel is hangsúlyozva a nőies és érzéki jellegét a parfümnek.