• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Puma, a sportos életstílus képviselője


 

Rudolf Dassler fivérével, Adi Dasslerrel közösen 1924-ben futócipőket kezdtek el gyártani, egészen 1948-ig, amikor a két testvér végérvényesen összeveszett, Rudolf megalapította a Puma céget, Adi pedig az Adidast. A márka logója a bátorságot, szilárdságot és letisztultságot képviseli.. Puma, mint sportóriás a sportszereken kívül egyéb kiegészítőket, parfümöket is kezdett forgalmazni, felismerve, hogy a márkával azonosuló hűséges rajongók előszeretettel használnak márkás termékeket.

 

 

 

Első illatpárosuk, a Puma Man és a Puma Woman 2002-ben jelent meg, természetesen a sportos, fiatalos hangulatra fektettek nagy hangsúlyt. A Puma Man parfüm izgalmas orientális-fougere illatcsaládba tartozik, friss citrusokkal és markánsan férfias fűszerekkel. A Puma Woman pedig egy virágos-fás, modern illat.

2003-ban az egyik legsikeresebb Puma illattal álltak elő a tervezők: a Flowing Woman parfüm gyönyörű, romantikus, lágy illat, édes gyümölcsökkel és friss citrusokkal. A Flowing Man hasonlóan női párjához, remekül megalkotott fűszeres-orientális illat körtével, mentával, bergamottal és cédrussal.

 

 

 

Puma Jamaica, 2004. A jamaicai ritmus és életérzés üvegbe zárva. Jamaica Woman parfüm harapni valóan gyümölcsös és édes, karibi hangulatot árasztó illat, a Jamaica Man pedig egzotikus fűszerek és meglepő módon női illatokban előforduló illatjegyek harmonikus mixe, ennek ellenére ízig-vérig férfias, markáns illat. Olyan sikeres lett a Jamaica parfüm páros, hogy később Jamaica2 néven felfrissítve újra kiadták.

 

 

 

 

Következő illatpárosuk, a Puma Create nem csak üvegében, hanem összetevőiben is formabontó: vagány, festékes tubusra emlékeztető üvegében nem a jól megszokott fűszeres, egzotikus illatok bújnak meg. A Create parfüm páros kifejezetten könnyed összetevőit tekintve, tavaszra-nyárra tökéletes viselet, a vidám gyümölcsöknek és friss citrusoknak köszönhetően.

 

 

 

 

 

Következő illatpárosuk, a Puma Aqua is könnyed nyári parfümök közé sorolható. Tervezőik az örökmozgó aktív, sportos nőknek és férfiaknak ajánlják. Mindkét illat aquás, azaz vizes csoportba tartoznak, ezt szimbolizálja a vizes palackot idéző üveg is. A Puma Aqua Woman erőteljes citrusos, míg a Puma Aqua Man friss fűszerezésű parfüm.

 

 

 

 

A 2007-es megjelenésű I’m going egy lendületes, sportos illatpáros. A Puma tervezői visszatértek a gyökerekhez, szolid, virágos-gyümölcsös és karamellás összetevők édes, meleg és karakteres illattá teszik az I’m going parfüm párost.

A 2006-os futball világbajnokság hivatalos illata, a Puma Limited parfüm a klasszikus sportos kategóriához tért vissza. A Limited Woman virágos-gyümölcsös vidám és könnyed, a Limited Man pedig frissítő citrusos darab.

A Puma Urban Motion parfüm a modern, lendületes városi életformát

képviselő fiatalok illata, az Urban Motion for Her tele van ritmussalés érzékiséggel, melyet az édes egzotikus gyümölcsök fejeznek ki. Férfi párja, az Urban Motion for Him parfüm dinamikus és gyors ritmusú, tele aromás gyümölcsökkel és növényekkel.

2010-ben megjelent Animagical parfüm páros az egzotikus dél-amerikai érzést nyújtja viselőinek. Fanyarul friss és melengetően édes jegyek egyszerre vannak jelen a női illatpárban, míg a férfi illatpárban a citrusok és a férfias fűszerek kaptak nagyobb hangsúlyt.

 

 

Legújabb, 2011. nyári parfümjei a Puma Jam Woman és Puma Jam Man gyümölcsös páros. Az illat kreátorát a nyaralás, a zenei fesztiválok és a homokos tengerpart ihlette, idén tökéletes választás a szabadság illata, a Puma Jam parfüm!