• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Prada Candy Florale


1913-ban egy milánói testvérpár apró bőrműves üzletet alapított. Meggyőződésük volt, hogy a nők közelsége árt az üzletnek, így a család hölgytagjait ki is tiltották az üzemből. Ironikus módon a Prada márka felfutása mégis egy nőnek, Miuccia Pradának, az alapító Mario Prada unokájának köszönhető, aki a ’80-as évekre az egyik legismertebb divatházzá tette a családi vállalkozást.

 A Prada kreációit az egyszerű, tradicionális vonalvezetés, a kiváló minőségű anyagok és a visszafogott színek használata jellemzi. A divatban a márka mintaképe a magas beosztású, jól kereső, dolgozó nő lett, akitől azonban távol állnak a túlzások. Miuccia Prada például az általa 1992-ben piacra vitt, fiatalos, szintetikus anyagokat használó, Miu Miu nevű ruhamárkáról egy neves magazinban azt mondta: „Ez egy vicc – jó tervezés, nem a megfelelő anyagból.”

A Prada neve ma már jól ismert a luxusparfümök között is. A divatcég illatait a markánsság és az elegancia jellemzi. Erőteljes, mégis összetett illatok, klasszikus üvegcsébe zárva.

A kacér és játékos, mégis elegáns illatával a Candy Florale is jól illeszkedik az eddigi illatok közé. A márka „arca” Léa Seydoux, a Grand Hotel Budapest című filmből is ismert színésznő. Ő formálja meg Candy alakját, aki „Ha a szerelem pite lenne, még egy szeletet kérne.”  Candy szereti élvezni az élet és imádja a jókedvet és a vidámságot, mégis titokzatos, érzéki és kifinomult.

A Candy Florale szikrázó olasz cédrust idéző fejjegye eleganciát kölcsönöz a viselőjének, még a friss virágcsokrot idéző szívjegy simogatóan körülöleli őt. Az ikonikus Candy alapjegyek, az érzéki laoszi benzoin, a pézsma és a karamell pedig mélységet, édességet, érzékiséget adnak az illathoz.

A Candy Florale csomagolása is ellenállhatatlan. Az igéző rózsaszín doboz legfőbb díszítőeleme a Prada-kollekciók inspirálta virágmotívum. Candy virága olyan, mint ő maga: első ránézésre egyszerű, de mégis egyedi és különleges. Az ArtDeco stílust idéző dobozbelsőből szintén rózsaszínű üvegcse bújik elő, félgömb alakú szórófejével emlékeztetve a Candy Florale virágos illatára. A palack íves, intenzívebb rózsaszín talpa játékosságot csempész a kompozícióba.

Most megnyerheted nyereményjátékunkban ezt az illatot!