• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A fenyőfa frissítő esszenciája;Pino Silvestre


Pino Silvestre, amely egy örökzöld tűlevelűről kapta nevét – olasz illetőségű márka. Az ikonikus márka, a Pino Silvestre férfiak számára készült parfümökkel foglalkozik megalapítása, 1955 óta. A Pino Silvestre alapító atyja Lino Vidal kémikus volt, így a márka sok éven keresztül a Vidal család tulajdonában volt. Későbbi tulajdonos váltások alkalmával került más név alá a Pino Silvestre. A parfümöt manapság a Mavive velencei cég gyártja, de a mai napig megtaláljuk a boltokban az ezen a néven futó parfümöket.

A Pino Silvestre összetéveszthetetlen illatának titka a fenyő aroma, amelyet a parfümkészítéshez használt klasszikus és hagyományos elemekkel gazdagítanak. Utánozhatatlan parfümüvegével a Pino Silvestre egyedi illatkollekciót képvisel a parfümök világában. A buja erdei fenyők illatát magában hordozó Pino Silvestre parfümök a letisztult eleganciát nyújtják évtizedek óta. A Pino Silvestre Original férfi parfüm a márka első parfümje, amely megjelenése után hamar nagy sikert aratott a piacon. A fenyőtobozra hasonlító parfümüveg tiszta fenyőillatot sugall, ám a parfüm ennél többet rejt. A Pino Silvestre Original parfüm fő illatelemei között megtaláljuk a bergamott kesernyés aromáját, amelyet egyéb fűszeres hozzávalók egészítenek ki. A levendula, a szegfű és a boróka vegyülete könnyű erdei sétára emlékeztető illatot varázsol. A Pino Silvestre Original parfüm a hangulatos fenyősorokat juttatják eszünkbe. Egy csodás őszi délutánt, amikor a lehulló falevelek már a talpunk alatt ropognak, de az örökzöld fenyők még mindig pompázatos koronával magasodnak az ég felé. A parfümben a pézsma és a cédrus kiemeli a fenyő üdeségét, így alkotva páratlan illatot.


A Pino Silvestre Sport Cologne egy lendületesebb, sportosabb parfüm. A parfüm üvegének klasszikus jellege megmaradt, ám illatában megújult parfümről van szó. A Pino Silvestre Sport Cologne parfüm összetevői eltérnek elődjétől. A parfüm főleg citrusos illatokat foglal magába, így fő alkotórészként a mandarin jelenik meg. A gyömbér és a szegfű érdekes párost alkot, a jázmin és a magnólia lágysága virágos illatot varázsol. A Pino Silvestre Sport Cologne parfüm illatában kombinálja a narancs virág frissességét a pézsma és a fehér borostány kellemességét. A Pine Silvestre Sport Original parfüm a sportosan elegáns férfiak illata, akik számára fontos az egészség, emellett a tökéletes megjelenés is.

A Pino Silvestre újítása egy olyan szappan készítése volt, amely ötvözi a parfümök illatát és a fenyő melegségét. Ez a citrusos-aromás szappan, a Pine Gems Essence minden fürdésnél elrepít minket a sűrű fenyőerdők csendes világába.