• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Pheromone - könnyedd trükk a csábításhoz


Phermone parfümmárkát az osztrák Hot Productions nevű vég hozta létre. a Kozmetikai vállalat kifejezetten a szexualitáshoz kötődő termékek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A termékeik között a parfümökön kívül síkosítók, masszázsolajok, testolajok találhatóak, amelyekben egy dolog közös: a magas feromontartalom.

A feromonok a test által kibocsátott illatanyagok, amelyeknek már az állatvilágban is fontos szerepük volt a kommunikáció során. Az emberek világában a feromonokat leggyakrabban a párválasztással kapcsoljuk össze: ezeket az anyagokat állítólag önkéntelenül választja ki a szervezetünk, ezzel téve vonzóvá bennünket a másik nem számára.

A feromonok hatása még nem teljesen ismert, annyi viszont bizonyítottnak látszik, hogy ezek az anyagok fokozzák a testi vágyat és az ellenkező nem által kibocsátott feromonokat érzékelve jobban érezzük magunkat, annak ellenére, hogy a feromonnak magának nincsen jellegzetes illata – az, hogy pontosan mit érzünk a másik közelében, valójában a saját, egyéni hormonális felépítésén múlik.


A Pheromone Twilight HOT Eau De Parfum termékek semleges, elegáns francia parfümre emlékeztető illatú készítmények, megnövelt feromon tartalommal. Naponta három-négy alkalommal tanácsos használni a kézre és a nyakra permetezve az ellenállhatatlan auráért.

A Pheromone HOT Natural spray-k illat nélküli szérumok, ezért akár a megszokott parfümünkkel együtt is viselhetjük, csak éppen extra csábításként ezekhez is plusz feromont adagoltak.