• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A királynő kedvenc divattervezőjeAz angol úriember, Paul Smith már fiatalkorában is érdeklődött a divat iránt, ám akkor még egész más elképzelései voltak jövőjét illetően. Versenykerékpáros szeretett volna lenni. Egy szerencsétlen baleset következményeképp azonban sajnos ez a terve megdőlt, így Paul Smith mégis a tervezés és a designer munkák mellett döntött. A nottinghami születésű Paul Smith ezért elkezdett divattervezést tanulni, és 1976-ban már saját kollekcióval jelent meg a piacon. Elsősorban a férfiak számára készített ruhákat, és olyan termékeket akart gyártani, melyeket saját maga is szívesen viselne.

Paul Smith stílusában az angol elegancia köszönt vissza. Nagy gondot fordított az minőségi alapanyagok kiválasztására, és a hagyományos brit szabás megtartására. Érdekesség, hogy Paul Smith-től ered a színes bélésű zakók készítése, mely kicsit feldobja az öltönyök egyhangúságát. Paul Smith tehetsége vitathatatlan volt, fantasztikus érzékkel nyúlt a ruhákhoz. 1994-ben mutatta be az első nőknek szóló kollekcióját. Később – a legtöbb divattervezőhöz hasonlóan – Paul Smith is megpróbálkozott különböző kiegészítők gyártásával, így parfümök, napszemüvegeket és egyedi módon szőnyegek, porcelánok és könyvek láttak napvilágot. Paul Smith olyan sztárokat öltöztetett, mint a Manchester United focistái, vagy a híres színész, Gary Oldman. 2001-ben hatalmas megtiszteltetés érte Paul Smith-t. Őfelsége II. Erzsébet angol királynő, a divattervező egyedülálló adottságát elismerve, lovaggá ütötte. Ezen túl, mint Ser Paul Smith ontotta a szebbnél szebb, divatosabbnál divatosabb ruhákat.

Parfümjei követik Paul Smith stílusát, mind megjelenésben, mind illatanyagban. A Paul Smith Extreme Men parfüm az igazán férfias urak illata, akik már-már macsóként hatnak az átlagember szemében. A bergamot és a citrom vegyülete üdeséget kínál, míg a rozmaring, a szerecsendió és a tonka bab exkluzív illatot ad a parfümnek. A Paul Smith Extreme Men parfüm azoknak a férfiaknak való, akik követik a divatot és ezt a parfüm választáskor is szem előtt tartják.

A Paul Smith Man sötét parfümüvegében a komolyabb urakat veszi célba. A parfüm illata erőteljesen hat, összevetőiben a tömjén, a pacsuli és az ánizs érződik igazán. Az írisz és az ibolya lágyabb kiegészítőként jelenik meg a parfümben, ahogy minden erős férfiban ott lakozik az érzékeny kisfiú. A Paul Smith Men parfüm a yuzu és a tonkabab együttesével teszi páratlan élménnyé az illatkollekciót.

A hölgyeket sem illik kihagyni a sorból, ezért Paul Smith a nők számára is készített finomabbnál finomabb parfümöket. A Paul Smith Rose női parfüm csábító erő lakozik, virágos mixtúrája az első pillanatokban elvarázsol. A Paul Smith Rose parfüm a török rózsa és a zöld tea kellemes ötvözete, a bazsarózsa, a magnólia és a cédrus hármasával kelti fel a figyelmet viselője iránt.