• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Paris Hilton


Paris Hilton neve még azok számára is ismerősen csenghet, akik nem mozognak a divat világában, hiszen a leghíresebb Hilton hotellánc örökösnője csöppet sem a hatalmas vagyon miatt szerzett ilyen hírnevet. Gyakorlatilag a bulvársajtóban szinte naponta olvashatóak féktelen bulijai és társasági élete történései. A közel 32 éves Paris valóban mesébe illő családba született, a Hilton hotelek mesés vagyont kerestek a nagyszülőknek, így Paris is valódi jólétben nevelkedett. Az örökösnő fiatal felnőtté érve egyre vadabb bulikba vetette magát, ahol a sajtó képviselőinek is feltűnt. Egy csapásra a bulvársajtó napi témájává vált, mind a partik, mind a partin viselt ruhaköltemények érdekelték a közönséget. Paris így vált stílusikonná a fiatalok körében. A mesés vagyon bár kezdetben segítette Paris feltörését, hamar saját lábra állt, és már nem mint örökösnő emlegették, hanem valóságműsor szereplőként és üzletasszonyként egyaránt helyt állt. Paris kezdetben a filmekben is próbálta bontogatni színésznői képességeit, de sajnos egytől-egyig megbuktak. Többször járt Magyarországon, a Good Charlotte zenekar frontemberét – aki több éve párja az életben – kísérte el hazánkba, valamint megnyitott egy elegáns bevásárló központot is.

Paris hamar felismerte, hogy hírnevét, mely igen megtépázott volt a korai bulis évek miatt, felhasználhatja jobb célokra is. Mivel a fiatal lányok rajonganak Paris stílusáért, mi mást is adhatna magából, mint saját parfümjeit. Így születtek meg a Paris Hilton illatok 2005-től.

Paris Hilton by Paris Hilton néven jelent meg első parfümje, mely kifejezetten Paris kedvenc illataiból áll. Extravagáns, temperamentumos illat, melyben az édes és lédús gyümölcsök szinte táncra kelnek az érzéki virágokkal és ártatlan akkordokkal. Az illatban elrejtett tölgymoha pedig valódi karaktert és mély érzelmeket sejtet.

Paris Hilton az uraknak is kedvezni akart, ezért megalkotta a Paris Hilton férfiparfümöt, mely egy frissítő aromájú fás illat. Kifejezetten könnyen viselhető illata a meleg nyári napokon kellőképp élénkít és frissít, köszönhetően a paprikának, grapefruitnak és citromnak.Just Me egy intim vallomás Paristól. Csak én, azaz a legbelsőbb titkok bújnak meg ebben a kis üvegben, mely kifejezi, hogy milyen is Paris Hilton valójában: egy trendi, sármos és csillogó nő, aki magabiztosnak érzi magát. A Just Me élénk és vibráló illata lehengerlően elsöprő erejű, a fás jegynek köszönhetően a gyümölcsök és virágok aromája intim és elegáns köntöst kap.

Fairy Dust, akár egy tündérmesében, Paris ebben a parfümben mutatja meg, milyenek is az álmai. Ebben az illatban elengedte a fantáziáját, és minden izgalmas összetevőt bevont a parfümkészítés fázisában. Bűbájosan ártatlan illat, mely egyszerre tündéri és éteri.

A nyár illata a Siren, mely Paris egyik kedvenc parfümje! Könnyed, lágy illatfelhő, melyben a krémes frangipánit a meleg vanília öleli puhán körbe, míg a friss citrusok és az édes lonc az orchideával paradicsomi illattá állnak össze. Valóban feledhetetlen illat.Energiával telt, édes és izgató parfüm a Heiress, mely Paris csábító oldalát mutatja be. A szinte kirobbanóan élénk gyümölcsök mellett az erotikus hangulatért felelős ylang-ylang és tiare virág korbácsolja fel a szenvedélyeket. A mély és szexi ibolyalevél és a szantál akkordja még izgalmasabbá teszi a kompozíciót.