• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Megújult külső, örökbecsű tartalom – Paco Rabanne Black XS (2018)


Először 2005-ben dobta piacra a Paco Rabanne a Black XS illatát, amelyet idén felfrissítettek, új üveget és csomagolást kapott: ez a Paco Rabanne Black XS (2018). Az újdonság ereje érződik a fás, orientális parfüm minden elemén.

Modern illat különleges alkalmakra

A Franciaországban felnőtt spanyol divattervező, Paco Rabanne vállalata bevállalós újdonság piacra dobásával készült a parfümpiacra 2018-ban: ez a Paco Rabanne Black XS (2018). A Black XS név nem újdonság, 2005-ben jött ki az első ilyen elnevezést viselő illat, majd több hasonló is követte a 1 Million nevű férfi illat miatt világhírűvé vált márka kínálatában. A Paco Rabanne Black XS (2018) a legfrissebb a sorban, amelynek női változata is létezik, ez a Paco Rabanne Black XS For Her. De vissza a férfi parfümökhöz: a 2018-as kiadás a fás, orientális családba tartozik, ebből kitalálható, hogy egy olyan elegy, amely egyszerre kelt meleg, meghitt hatást, emellett pedig fás jegyekkel van fűszerezve. Modern illatnak tartják, amely tökéletes különleges alkalmakra. Az alapjegyében ébenfa, szantálfa, massoia, fekete borostyán és rózsafa tűnik fel, a fejben a citrusok dominálnak, a szívben pedig fekete vanília, fahéj, fekete kardamom és a praliné található. Az 1966-ban megalapított márka több mint ötven év után is képes megújulni, az új illat tökéletesen jelzi ezt.

Újdonság az üveg és a csomagolás

A Paco Rabanne Black XS (2018)-at ugyanaz a férfiasság jellemzi, amelyet Olivier Cresp és Rosendo Mate megalkotott 2005-ben, ám új üveget és csomagolást kapott. Hozzáértők szerint nyers energiát, sármot és a rock'n'roll szellemiségét ötvözte. Néhány összetevőt megéri külön kiemelni különlegessége miatt. A fekete vanília elsőre furcsának hangozhat, de jó tudni, hogy a vanília valójában keserű és fekete, még akkor is, ha mondjuk fagylaltban édes és sárga kép alakult ki róla. A világ egyik legdrágább fűszere, éppen ezért nem szabad összekeverni a másolatával, amelyet bármelyik élelmiszerboltban megvehetünk. A fehér szantálfa egy ázsiai eredetű, félparazita fa. Akár tíz méter magasra is megnő, virágai kisméretűek. Azért félparazita, mert a gazdanövény gyökereihez tapad, így szívja el előle a vizet. Nem szép gesztus, ám ettől még az illata tökéletes alapanyag a parfümkészítőknek. Találni válfajait Indiában, Ausztráliában és Afrikában, sőt Európában is fellelhető, ám az nem őshonos, betelepítették a Fülöp-szigetekről. Ha még soha nem hallott a massoiáról, ne ostorozza magát, igazán különleges növény. A massoia fa leginkább Papuában és Indonéziában megtalálható, az örökzöld fák nemzetségéhez tartozik, és a legtöbb helyen a kérgét hasznosítják.