• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Paco Rabanne – Olympéa


Az Invictus után Paco Rabanne ismét egy domináns és uralkodó illattal lépett elő, ezúttal nők számára. Az Olympéa az utánozhatatlan istennői mivoltot hivatott megtestesíteni és előhívni viselőjéből.

Paco Rabanne, a spanyol „rakoncátlan gyerek”, aki semmit sem aszerint végzett, ahogy azt az elődei csinálták, megelőzte a korát. Már a hatvanas évektől fémmel, műanyaggal, papírral dolgozott a ruhatervezés során, továbbá 2005-ben kiállítást is készített különleges témájú rajzaiból. Egyedülálló személyisége parfümkreációiban is megmutatkozik. Az Invictus és azt megelőző One million, Lady million és Black XS illatai mind kiemelkedően sikeresnek bizonyultak.

Az új Paco Rabanne Olympéa nevű illat mitológiai szereppel ruházza fel a nőt, aki most az igazi görög istennő szerepében tetszeleghet. Hűen a múltbéli értékekhez, ötvözi azt a modernkor felfogásával egy ellenállhatatlan élményben.  A parfümben helyet kapott a kezdeti sós, vaníliás érzet, majd egy friss mandarinos illat előkészíti a vízi jázmin jegyeit. Végezetül pedig egy krémes kasmírfa zárja le a kreációt, melyet megkoronáz az ámbra illata.

A parfümkészítésben három nemzetközileg elismert szaktekintély vett részt, akik kezdettől fogva vizes illat után kutattak, ám emellett célként tűzték ki az ellentétek játékának megelevenítését, ezért párosították végül a vaníliát a vízi jázminnal.

Az Olympéa megálmodásában hangsúlyos volt az elképzelés, hogy a sikeres férfit megtestesítő Invictussal párba állítva megalkossák a tökéletességet, hatalmasságot képviselő parfümöt a másik nem számára is.

A parfüm arca nem más lett, mint a gyönyörű brazil modell Luma Grothe, aki görög istennő személyében tetszeleg és saját vonzereje segítségével szembeszáll az Invictus karakterével, Nick Youngquesttel.  Ezáltal az örök párharcot testesítik meg, ami férfi és nő között már a görög mitológiában is kiteljesedett.

Az Olympéa frissítő ám, mégis hangsúlyos illata az igazi 21. századi modernkori nő sajátja, aki még mindig rendelkezik a régi korok utánozhatatlan bájával és tündöklésével.