• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Paco Rabannae Lady Million- és 1 Million Privé


A spanyol származású Paco Rabanne, eredeti nevén Francisco “Paco” Rabaneda Cuervo, 1934-ben született. A spanyol polgárháború kitörését követően édesanyjával Párizsba költözött, ahol eleinte építésznek tanult, azonban hamar kiderült, a sors nem ezt az utat szánta neki.

                               

1966-ban indult el karrierje a divat világában, és új, szokatlan szemléletmódja meghozta számára a sikert: első, 12 darabból álló ruhakollekciójához olyan anyagokat használt fel, amit előtte senki sem: műanyagot és alumíniumot. Szintén elsőként kért fel fekete lányokat modellként a kifutón. Híres jelmondata: „Az alkotás célja a sokkolás”.

1969-ben kiadta első parfümjét, a Calandre női ciprusos illatot. Ezután még számos korszakalkotó parfümöt dobott piacra, köztük a szikrázó, merész és minden értelemben formabontó 1 Million (2008) és Lady Million (2010) illatokat. Együtt az évtized ikonikus párját alkották.

 2016 nyarán egy újabb páros jelent meg: a 1 Million Privé és a Lady Million Privé

                                           

A férfi illatban továbbra is fellelhetőek a 1 Million ragyogó és pezsgő fejjegyei: a vérnarancs és a fahéj. Azonban az új illat még több nemes összetevőt tartalmaz, ettől válik igazán különlegessé. A szívillat dohány és mirha jegyeit foglalja magába. Az alapjegyek - a legendás patchouli és tonkabab - gondoskodnak az illat melegségéről és érzékiségéről. Belélegzésekor megjelenik előttünk az 1 Million Privé férfi: elegáns, néha könnyelmű, mindig extrém.

Párja, az elbűvölő és ellenállhatatlan Lady Million Privé. Fejillatában narancsvirág és fás jegyek jellemzik, akár elődjét, a Lady Million illatot.  A Privé esetében az izgalom tovább fokozódik; a nyári hangulatot idéző napraforgó, a fűszeres és krémes vanília, valamint a zamatos málna csodálatos triója teszi teljessé a varázslatot. Alapjegyei, a lágy és csábító kakaóbab, a méz és az érzéki patchouli teszi igazán érzékivé ezt az illatot.

A ragyogó szőke Hana Jirickova személyesíti meg a csábító női illatot, míg a titokzatos férfi illatot a sportos alkatú, acélkék szemű Sean O’Pry. Lady Million szeméből sugárzik, hogy imád veszélyesen élni, párja, az aranyifjú, kalandra termett férfi, aki szívtiprónak rendeltetett és még a rettenthetetlen lelkű Lady Milliont is képes elvarázsolni.