• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Paco Rabanne - Lady Million és 1 Million


Az eredetileg építésznek készülő Paco Rabanne -eredeti nevén Francisco “Paco” Rabanade Cuervo- a spanyol polgárháború elől menekült édesanyjával Franciaországba, ahol ékszertervezéssel kezdett foglalkozni. Közel tíz évig dolgozott olyan híres divatházaknak, mint a Givency vagy a Balenciaga, míg végre sikerült bemutatnia a saját kollekcióját, amely azonnal nagy vihart kavart a divat világában. A „Hordhatatlanok” című sorozathoz Rabanne olyan anyagokat használt fel, mint a rávarrt alumínium lemez, vagy a bakelit.

A 60-as években keresett kosztümtervező volt, egyik leghíresebb darabj Jane Fonda jelmeze volt, amelyet Barbarella című 1968-as filmben viselt. Paco Rabanne elsőként használt fekete lányokat modellként a kifutón a hetvenes években. Olyan hírességeknek tervezett, mint Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot vagy Audrey Hepburn. 1969-ben jelent meg első parfümje, a Calandre, egy ciprusos illat az aktív nőknek. Ezután még számos parfümöt alkotott, amelyeknek szinte mindegyike korszakalkotó alkotásnak számít.

„Az összes társadalomban és vallási körben az arany mindig is vonzotta az embereket.” – mondta Paco Rabanne. E gondolattól vezérelve 2008-ban megalkotta az elhíresült 1 Million illatot, amely óriási médiamegjelenést kapott. Először csak férfi változatban jelent meg, 2010-ben azonban követte női párja, a Lady Million is.

Paco Rabanne 1 Million népszerűsége egyedülálló megjelenésén túl különleges összetételének is köszönhető. A vörös húsú mandarinos és borsmentás fejillat rafinált frissességet kölcsönöz a parfüm viselőjének, míg a rózsás-fahéjas szívjegyek a csábításért felelősek. Az illatotokat lágy, bőrös jegyek és szintetikus ámbra illata öleli körül. A gondosan válogatott összetevők hihetetlenül tartóssá, karakteressé, mégis frissé teszik az illatot, amelynek különlegessége, hogy a karaktere percről percre változik a viselőjén.

A fényűzés és a siker szimbóluma a Lady Million, mely látványra is rendkívül elbűvölő és nőies, akár egy ékszer. Ez az aranyozott gyémánt, extravagáns, szenvedélyes és kacér illatot rejt magában. Virágosságával a nőiességet, fás jegyeivel pedig a magabiztosságot hangsúlyozza. A kifinomult ízlésű, társaságban figyelemre vágyó és szexi hölgyek részesítik előnyben a Paco Rabanne Lady Million női parfümöt.

A lenyűgöző, aranyrudat, illetve csiszolt gyémántot formázó csomagolásával és karakteres illatjegyeivel mindkét parfüm hamar milliók kedvencévé vált.

1 Million és Lady Million illatok aktív, kissé domináns egyéneknek valók, akik tudják, hogyan kell élvezni a különlegesség és a kiváló minőség érzését. E parfümök még inkább fokozzák viselőjének energiáját és kihangsúlyozzák páratlan egyéniségét.