• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Paco Rabanne 1 Million: egy parfüm, amiben minden benne van


Határozottságot és különlegességet sugárzó forma, dinamikus és csábító illat, egy cseppnyi merészség és zsenialitás – ez Paco Rabanne 1 Million parfümje. A 1 Million már több mint hat éve biztos helyen áll a parfümök toplistáján.

A 1 Million a spanyol származású divattervező, Paco Rabanne egyik legjobban sikerült terméke. Az aranyrúd formájú palackba zárt illat 2008-ban került piacra és azóta is az egyik legkeresettebb parfüm, számos rajongóval – 2010-ben a Parfümcenter.hu-n is a legnépszerűbb férfi parfüm volt.

A Paco Rabanne 1 Million népszerűsége egyedülálló megjelenésén túl különleges összetételének is köszönhető. Karakteres, de nem bódító illatú, tartós, egész napra megfelelő viselet – ugyanúgy viselhető nappal egy lazább szettel, mint különleges alkalmakkor egy-egy elegánsabb összeállítás részeként.

Vörös húsú mandarinos és borsmentás fejillata rafinált frissességet kölcsönöz a parfüm viselőjének, míg a rózsás-fahéjas szívjegyek a csábításért felelősek. Az illatotokat lágy bőrös jegyek és amberketal, vagy szintetikus ámbra illata öleli körül. Az gondosan válogatott összetevők hihetetlenül tartóssá, karakteressé, mégis frissé teszik az illatot, amelynek különlegessége, hogy a karaktere percről percre változik a viselőjén.

1 Million jól illeszkedik Paco Rabanne, a spanyol származású divattervező világába. Az eredetileg építésznek készülő Rabanne a spanyol polgárháború elől menekült édesanyjával Franciaországba, ahol ékszertervezéssel kezdett foglalkozni. Közel tíz évig dolgozott olyan híres divatházaknak, mint a Givency vagy a Balenciaga, míg végre sikerült bemutatnia a saját kollekcióját, amely azonnal nagy vihart kavart a divat világában. A „Hordhatatlanok” című sorozathoz Rabanne olyan anyagokat használt fel, mint a rávarrt alumínium lemez, vagy a bakelit.

Rabanne karrierje során olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor vagy Brigitte Bardot. Stílusát egészen 1999-es visszavonulásáig az extravagancia és a bátorság jellemezte – ezeknek a stílusjegyeknek állít emléket összetett illatával és sugárzó külsejével a 1 Million.