• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

One Direction - Illat és zene


One Direction nevű brit zenekar 2010-ben, az angol The X Factor nevű tehetségkutató idején alakult: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson eredetileg külön-külön jelentkeztek a show-ba, a zsűri mégis úgy döntött, hogy zenekart alakítanak belőlük, így versenyben maradhatnak. A fiúk végül 3. helyezést értek el a versenyben és azóta is világszerte ostromolják a tinilányok szíveit.

Több sikeres lemez után a One Direction végül parfümök és más kiegészítők készítésére adta a fejét. Illatszereiket a lányos, romantikus, mégis elegáns hangulat jellemzi.

Egyik legkedveltebb termékük az Our Moment nevű parfüm. A vibrálóan gyümölcsös Our Moment a fiúk debütáló parfümje volt és a szamóca, a vörös grapefruit és a ribizli illatával kényezteti a viselőjét. A parfümöt a jázminszirmok, a frangipáni és a friss frézia teszik lággyá és könnyeddé, a krémes pézsma és a fehér pacsuli pedig kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz az illatnak.


A rózsaszínes keverék elegáns alakú üvegcsében rejtőzik, melynek szórófejét a brit korona mása ékesíti. Bár fiatalos és vidám illatról van szó, ez nem csupán egy cukros-gyümölcsös keverék: kifinomult, komoly ajándék, akár első parfümnek is kiváló.