• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Nina Christmas Collector - NINA Édition Or


Az olasz származású francia divattervező Maria Adélaïde Nielli, ismertebb nevén Nina Ricci, 1932 nyarán fiával, Robert-tel alapította divatházát Párizsban a Boulevard des Capucines-en. Nina Ricci egész élete a csillogásról és a divatról szólt, fehér Cadillecjével száguldott végig Párizs utcáin, hogy 450 varrónőből álló csapatát irányíthassa. A ruhatervezés mellett felismerte a parfümgyártásban rejlő lehetőségeket, amely által biztosíthatta pozícióját a divatvilágban. 

2006-ban Olivier Cresp parfümkészítő mester egy alma formájú üvegbe zárt, érzékeket bódító finom illatot álmodott meg. A Nina nevű illat az egész világot elvarázsolta és népszerűsége időről időre csak nőtt. Az illat sikere további Nina változatok alkotását eredményezte, az Eau de Toilette-et követte a Nina L’Elixir  Eau de Parfum 2010-ben, majd 2013-ban az Eau Fraîche Nina L’Eau. Továbbá számos Nina parfüm készült limitált kiadásban, a fanatikus gyűjtők legnagyobb örömére.

2015 őszén az alma Nina egy újabb álmát testesíti meg, immáron arany színezést kap és a Nina Édition Or névre hallgat, de az illat megegyezik az eredeti és klasszikus Nina EdT illattal. Az arany alma üveg csillogása ünnepi hangulatot ébreszt, a benne rejtőző illat pedig a kalábriai citrom, a caipirinha lime és a karamell illatával alkot csábító összhatást. A fejedelmi mivoltát tovább fokozza az illat alma-fás, fehér cédrusos és pézsmával vegyített elegye.

  A Nina Christmas Collector illatvilága üvegbe zárja a varázslat minden cseppjét a mai modern hercegnők számára.