• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Nina Ricci - Luna


Az olasz származású francia divattervező Nina Ricci 1882-ben született Torinoban. Szülővárosából 5 évesen került Firenzébe, majd 12 évesen érkezett a divat birodalmába, Párizsba szerencsét próbálni.

Mielőtt saját divatházát megalapította volna, a párizsi Raffin-háznál dolgozott tervezőként. Szakmájában gyorsan elismertté vált, ezért nem csoda, hogy egész élete a csillogásról és a divatról szólt. Híres fehér Cadillacjével száguldott Párizs utcáin és négyszázötven varrónőből álló csapatát irányította.

Ruhái elegáns és hihetetlenül nőies vonalat képviselnek, csakúgy mint parfümjei, melyek szintén a romantika jegyében születtek.

2006-ban az egész világot elvarázsolta egy kis mesebeli alma, a Nina, melynek népszerűsége napról napra nő, köszönhető az azóta több Nina változat megjelenésének is.

A Nina 10. születésnapja alkalmából a divatház megalkotta az illat mondhatni ellentétes párját a Luna nevű parfümöt, mely a különbségek által teremti meg a tökéletes összhangot a Niná-val.

A két modell, Frida Gustavsson és Jac Jagaciak egyéni vonzerejüket, személyiségüket és barátságukat kölcsönzik Nina legújabb fejezetéhez: Les Belles de Nina. Frida Niná-vá, Jac pedig Luná-vá válik és így alkotnak ketten egy erős egységet.

Nina sugárzóan ragyogó, szende és érzéki. Luna ezzel ellentétben titokzatos, határozott, heves és szenvedélyes.

Nina Ricci merészen új gourmand illata, a Luna, a karamell, a bourbon fekete vanília és a vörös áfonya illatjegyei által válik ellenállhatatlanná. Emellett a szantálfa, a narancsvirág és a fehér szalmarózsa akkordjai is fellelhető, melyek egy nőies, érzéki illatot eredményeznek.