• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

New Yorker – a fiatalos siker


New Yorker ruházati céget Tilmar Hansen és Michael Simson alapították 1971-ben. A vállalat eredetileg parfümöket forgalmazott. A csapathoz később Friedrich (Fritz) Knapp is csatlakozott, az ő braunschweigi farmerüzlete lett a mai New Yorker tulajdonképpeni alapja.


2014 márciusában a cégnek már 980 üzlete volt a piacon, divatos ruháikkal, kiegészítőikkel és fehérneműikkel elsősorban a 12-39 éves közönséget célozzák meg. Saját márkáik többek között a Fishbone és a Fishbone sister (sportruházat és utcai viselet), az Amisu női ruha ág, a Smog férfiruházat és a Censored alsóruházat is.

New Yorker világszerte 16 ezer ember foglalkoztat és 39 országban, köztük Magyarországon is van képviselete. A cég a németországi bajnokságban játszó New Yorker Lions amerikaifutball-csapatnak is.
A New Yorker 2012-ben jelentette meg első parfümjét, fiatalos termékei azóta több ápolószerrel, kiegészítővel együtt meghódították a divatpiacot.

A férfiaknak szóló "For Him" illat különlegesen friss és trendi: orgona és almaillattal, cédrusos és tonkababos alapjegyekkel. A nőknek szóló illat, a "For Her" fréziával és mangóval, bergamottal és passiógyümölccsel dolgozik, amelyhez finom, szantálfás illat ad meleg alapot.