• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Csodálatos illatok a NafNaf világából


A francia NafNaf divatmárka története 1973-ban kezdődött, amikor a Pariente testvérpár, Gérard és Patrick megnyitotta első üzletét, amely az „Influence” névre hallgatott. A NafNaf áttörő sikerét 10 évvel később a kezeslábasok bevezetése jelentette, amely forradalmasította a textil ruhákat. A későbbiek folyamán a NafNaf mind különböző újításokkal rukkolt elő, például a mára divatossá vált pufi dzsekit a NafNaf indította útjára, valamint elsők között jelentett meg saját divatmagazint.

1991-ben elérkezett az idő, hogy piacra kerüljenek az első NafNaf parfümök is, melyek elérhető áron jelentek meg nem csak a parfümüzletekben, hanem drogériákban és szupermarketekben is.

A NafNaf által kínált parfümcsoport, a NafNaf Fairy Juice édes és kellemes illatú parfümöket tartalmaz. A parfümök üvege igazán figyelemfelkeltő a hölgyek számára; színes kék és pink színekben pompázik. A NafNaf Fairy Juice parfüm alapillatában a gyümölcsös jegyek, így a mandarin, a barack és a fekete ribizli játssza a fő szerepet. A jázmin a gyöngyvirággal vegyítve, a pézsma pedig vaníliával mixelve éri el a NafNaf Fairy Juice parfümben azt az üde virágillatot, ami tavaszi virágnyílásra emlékezteti viselőjét.


A parfümcsalád további két tagja, a NafNaf Fairy Juice Blue és a NafNaf Fairy Juice Pink parfümök hasonló összetételűek, azonban a NafNaf Fairy Juice Blue parfümben jobban érződnek a fás jegyek; mint a szantálfa és egyéb moha félék. A NafNaf Fairy Juice Pink parfüm olyan, akár egy habos torta; édesen csábító illatát rózsa és a gránátalma határozza meg.

A NafNaf Fashion Instict parfüm egy kifinomultabb női parfüm, melyet a trendi, nagyvilági nők ihlettek. A parfümben igazán egyedi illatok találkoznak egymással, így a narancs és a cédrus keveredik össze igazán aromás eleggyé, valamint a pézsma és a praliné kettőssége teszi könnyeddé a NafNaf Fashion Instict parfümöt.

A NafNaf és a NafNaf Too… női parfümök művészien kidolgozott parfümüvegei az eleganciát és a modern külsőt hivatottak megformálni. Mindkét parfüm összetételében ízletes és zamatos alkotóelemekből áll. Míg a NafNaf Too… parfümben a körte és a neroli érvényesül inkább, a NafNaf női illat a frissebb elemeket foglal magába. A NafNaf parfüm átható illatát az orchidea, az íriszgyökér és a málna adja.