• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Moschino – olasz design és különc stílus


Moschino különc, sokszínű, pozitív és társadalomépítő kampányairól híres olasz ruhamárka, melyet 1983-ban alapított Franco Moschino. Korai halála után egykori asszisztense vette át a vezetést, és folytatta tovább a márka menetelését a siker útján.

 

 Vidám színek, merész formák és egyedi minták jellemzik a márka stílusát, melyek mindig a divat előtt járnak, és időtlen stílusos vonalat képviselnek. Az olasz kultúrából származó Moschino előszeretettel fogalmaz meg társadalomkritikát, feszegetve a konvenciókat és határokat. Napjainkban Kylie Minouge és Madonna felllépő ruháit is tervezik az aktuális és szezonális ruhák mellett.

 

A márka igen erős kiegészítők terén, napszemüvegek, táskák, övek és cipők a felszabadult és figyelemfelkeltő Moschino stílust közvetítik, csakúgy, mint a Moschino parfümök.Popeye kedvese, Olive ihlette formabontó üvegben jelent meg a Moschino leghíresebb parfümje, a Cheap & Chic, mely „olcsó és elegáns” névvel azonnal a parfümrajongók kedvence lett. Az őszibarack édességét a citrom friss zamata és a mandarin édeskés jegye pikáns akkorddá szelídíti, melyet a cédrus fanyarsága tesz igazán elegáns illattá.Az illat sikerét igazolja, hogy azóta számos kiadást, változatot élt meg az illat.A Cheap & Chic I Love Love a tökéletes nyári parfüm a citrom és ribizli zamatos jegyeinek, valamint a virágok (rózsa, gyöngyvirág és sás) visszafogottan ártatlan illatának köszönhetően. Az I Love Love vidám illata mosolyt csal mindenki arcára. Cheap & Chic Hippy Fizz illatát a pezsgő tavaszi virágillat ihlette. Lótusz, magnólia és citrom paradicsomi hangulata az édenkertbe repíti viselőjét. A viola és rózsa púderesen krémes akkordja felelős a bőrre simulóan diszkrét illatért.A sorozat legújabb darabja, a Cheap & Chic Light Clouds szinte éterien légies és könnyed illat, mely kifejezetten a nyári szellőket hivatott helyettesíteni a kánikulában. A barack édeskés jegyét a ciklámen és lótuszvirág egzotikus jegye öleli körbe, melyet a rózsa púderessége és a cédrus fanyarsága tesz légiesen könnyű parfümmé.

Édes, bájos és ártatlan parfüm a Funny! mely garantáltan jókedvre derít. A zamatos zöld tea és a lédús narancs a rózsabors karcos fűszerességét emeli ki, melyet a ribizli fanyarkás jellege egy csipetnyi pikantériával egészít ki. Játékos és roppant bájos illat hétköznapokra.Könnyed és virágos parfüm az OH! de Moschino, mely kifejezetten púderes és krémes illatú, köszönhetően a lótusz és íriszgyökér egzotikusan földes jegyeinek. A rózsafa és gyöngyvirág izgalmas jellegét a viola krémes illata kíséri a barack édesen zamatos jegyével.

 

A parfümház legújabb szenzációja a Glamour volt, mely a mandarinvirág szikrázó összhangjaival és a csábító ürömmel nyílik ki, melyet a tengeri só aromák harmóniájával kristályosítottak. A szívjegyben igazi kontraszt alakul ki a hibiszkus és az orchidea egzotikus és tiszta illata között. A borostyán és a pézsma meleg alapja tartósítja ezt a mesés kompozíciót.A sikerillat folytatása a Toujours Glamour az alapillaton alapul, de felfrissül a piros ribizlivel és zöld ibolyalevéllel, valamint ezt a csíntalan kiadást a kardamom ütős fűszere a keserűmandula egyedi illatával mesterien csábos illattá varázsolja.Az uraknak tervezett Forever ízig-vérig férfias parfüm, köszönhetően az aromás-fougere jegyeknek, mint a csillagánizs, zsálya, vetiver és pézsma. Időtlen, mégis kellőképp játékos illat, mely jól kifejezi napjaink nyüzsgő életmódját. Klasszikus illatnak számit a Moschino Uomo, melyben az egyedi virágos jegyeket, mint a ciklámen a fás jegyek teszik markánsan férfiassá. A rózsafa és cédrus határozott és nyers illata mellett a fahéj izgató akkordja kap főszerepet. A Friends Men citrusos aromái kitűnő mindennapi nyári illat, mely a legnagyobb kánikulában is igazi felfrissülést ígér, köszönhetően a friss citrusoknak, mint a mandarin, narancs és fanyar muskátli.