• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Morgan


A Morgan francia illetőségű céget 1947-ben alapította Odette Barouch és Jocelyne Bismuth. A párizsi textil negyedben megalakult Morgan kezdetben fehérneműgyártással foglalkozott. Később a Morgan neve alatt már a legkülönfélébb ruhák, cipők és kiegészítők futottak. A francia Morgan a hölgyek számára kezdett el ruhákat tervezni 18 és 40 év között. A márka célvásárlói a modern, céltudatos nők, akik szeretik variálni a ruháikat, és új stílusokat kipróbálni. A Morgan azoknak a nőknek tervez, akik odafigyelnek a részletekre, követik az aktuális trendeket és imádják a francia divatot. A megfizethető ruhákat kínáló Morgan több országba is jelen van, főleg nagy bevásárlóközpontok üzletsorai között találunk rá a stílusos ruhakölteményekre. 2010-ben a Morgan meghódította Ázsiát, egy évre rá pedig a márka több mint 600 üzlettel büszkélkedhetett világszerte. Az első Morgan parfümökre sem kellett sokat várni.

A 2000-es évek elején megjelenő parfümök a márka stílusát tükrözve modern, vidám és nőies illatokat hordoznak magukkal. A My Morgan női parfüm 2008 márciusában látott napvilágot. A parfüm kellemes illatokkal üdvözöl, magába foglalja a fekete áfonya pikáns ízét, a guajáva egzotikus illatát és egy különleges eperfajta, a Mara De Bois gyümölcsös frissességét. A My Morgan parfüm exkluzív illatát a gyöngyvirág, a bazsarózsa és a viola triója adja. A My Morgan a trendi hölgyek illata, akik a legapróbb részletekre is odafigyelnek öltözködés közben. Egy ilyen nő számára a parfüm elengedhetetlen része a tökéletes megjelenésnek. A My Morgan parfüm illatában a pézsma és a vanília is fontos szerepet játszik, hiszen ez a két összetevő az, amely a My Morgan parfüm illatát egyedivé teszi.

A Morgan illatai közül a Sweet Paradise parfüm egyedülállóan üde illatával emelkedik ki. A Sweet Paradise női parfüm érett gyümölcsöket tartalmazó illatkollekció, mely az élettel teli lányok elixírje. A parfüm a licsi, az orchidea és a hibiszkusz csodálatos egyvelegét tartalmazza. A Sweet Paradise parfüm elrepít minket a napsütéses tengerpartokra, hol gondtalan az élet. A Morgan parfümje a paradicsomi idillt hozza el, a szantálfa, a pézsma és az erőteljes illatú frangipani keverékével. A Sweet Paradise az önfeledt boldogság parfümje, azoknak a lányoknak való, akik a legapróbb dolgoknak is örülnek, ezzel mosolyt csalnak környezetük férfitagjainak arcára.