• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Miss Sixty


A Miss Sixty divat márka sokaknak ismerős lehet, hiszen ma már hazánkban is előfordul a legtöbb bevásárlóközpontban. A Miss Sixty azonban nem csak ruhákat és kiegészítőket árul, hanem parfümökkel is foglalkozik. A márka a Sixty Group keretein belül jött létre 1991-ben. Nevéhez hűen, a Miss Sixty viszonylag fiatalnak mondható a nagy múltú divatmárkák között. A Miss Sixty mára több nemzetközi üzletet tudhat magáénak, többek között az Amerikai Egyesült Államokban is. A márka sajátja a fiatalos, vidám ruhák készítése, melyek tökéletes kiszolgálják a mai lányok igényeit. A Miss Sixty kollekció között megtalálunk táskákat, napszemüvegeket, ékszereket és farmer anyagból készült ruhákat is.

A Miss Sixty stílusában megjelennek a trendi neonszínek, ám ruhái között klasszikusabb szabású viseletet is. A márka első divatbemutatóját 2006-ban rendezték meg, ahol a mindennapokban is hordható szerelések mellett megjelentek a Miss Sixty által készített különlegesebb darabok is. A színek és minták érdekes vegyítése jellemző a Miss Sixty kollekcióira, de mindig odafigyelnek arra, hogy a hétköznapokban is felvehető ruhákat is lásson a közönség. A Miss Sixty az elegánsabb ízlésű fiatal lányoknak szól, akik szeretnek a szürke napokon is csinosan kinézni. Egy Miss Sixty lányt keveset látjuk magassarkú nélkül, a kiegészítői pedig mindig illenek a ruhájához.

A parfüm készítés terén a Miss Sixty még gyerekcipőben jár, ám a már megjelent illatok ezt megcáfolni látszanak. Az elsők között piacra dobott Miss Sixty for women parfüm színeiben is egy frissítő koktél jut az eszünkben. A parfüm üvege ugyanis a bordó és a piros tüzes színeiben pompázik. A Miss Sixty for women parfüm illatában különleges összetevők érvényesülnek, így a rebarbara, a zamatos ribizli és sajátos illatú paliszanderfa. A Miss Sixty for women parfüm egyedi illata az egyedi stílusú nőknek készült, akik vállalják önmagukat.

A Miss Sixty egyik legfinomabb illatú parfümje, a Miss Sixty Flower Power a nyár illatát ígéri. A Miss Sixty Flower Power parfümöt a 70-es évek hippi hangulata inspirálta, a laza és könnyed életérzés. A parfüm összetevőiben megtaláljuk az édes mandarint valamint az alma és a feketeribizli nyári napokat idéző illatát. A gyümölcsös illatokat tökéletesen kiegészíti a lágy magnólia, a jázmin és a rózsa romantikus hármasa. A Miss Sixty Flower Power a mosolygós pillanatokért készült, mosolygós lányok számára.

A Rock Muse a Miss Sixty vadabb illatú parfümje, a vadóc lányok kölnije. A pézsma és a pacsuli káprázatos mixet ad a parfüm illatában, a bergamott és a jázmin aromás harmóniát biztosít. A mate tea frissítőként hat a Rock Muse parfümben, melyet a kerti vaníliavirág és a rózsa tesz teljessé.