• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Max Mara


Achille Maramotti olasz ruhatervező álmodott egy merészet, és 1947-ben elindította ksi műhelyét, ahol ruhakollekciókat tervezett a híresen elegáns olasz nőknek. 1951-ben olyan sikeres lett, hogy Max Mara néven butikot nyitott, ahol kifejezetten utcai viseletként hordható ruhákat kezdett tervezni, melyek magukon hordozták a hot-couture és a művészi szabásvonal minden jegyét. Az olasz divatőrült dívák rajongtak Mara stílusáért, így nem csoda, hogy napjainkban közel 2300 üzlete van 90 országban.


Maramottit a siker nemcsak a ruhák terén érte el, hanem kifinomult ízlésének és jó üzleti érzékének köszönhetően a világ leggazdagabb emberi közé tartozott. Halála után gyermekei vezetik tovább az üzletet. A Max Mara mára egyet jelent a kifinomult luxussal és hordhatósággal. A nemzetközi magazinok divatanyagának állandó szereplői a Max Mara ruhák és kiegészítők. Legelterjedtebb termékük mégis a kabát lett, melyet minden színben, formában és fazonban meg lehet vásárolni.
A parfümvilágba viszonylag későn, 2004-ben léptek be, kivárva azt a megfelelő pillanatot, amikor a parfümök terén is azt a legmagasabb szintű minőséget tudják nyújtani, amit ruháikkal már megszokhatott a Max Mara rajongótábor.

Első Max Mara néven megjelent parfüm fényűző és komplex, mint az a nő, aki a ruhájukat viseli. Egyedülálló módon ötvözi a modern és időtlen eleganciát sugalló jegyeket, mint az édes cukor és a liliom. A virágos-fás Max Mara parfüm virágai ellenállhatatlanul kifinomultak, köszönhető ez az orchidea és liliom párosának, melyet a citrusok és a gyömbér fűszerez pikáns módon.


A Max Mara Gold Touch virágos-fás jegyei légiesen könnyed és ártatlan illatfelhővé állnak össze. üdítően fiatalos és életvidám illat, melyből nem hiányozhat a megszokott Max Mara elegancia sem. A cseresznyevirág andalítóan krémes illatát a cédrus fanyarkás illata és a pézsma érzékien puha aromája lengi körbe.A selyemfa ihlette Max Mara Silk Touch finom és nőies parfüm, mely puhán körbelengi viselőjét. Az egzotikus selyemfa virágja mellett a cseresznyevirág krémes illata bontakozik ki, melyet a jázmin ártatlanul finom akkordja von nőies köntösbe. A borbolya egyedien fanyarkás jellegének köszönhetően kiemelkedően egyedi parfümöt kapunk.