• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Városi kifinomultság;Mango


Ha vásárolni indul az ember lánya egy bevásárlóközpontba, attól függően, hogy mit szeretne venni, több üzletbe is bekukkant. A Mango-ba valahogy mégis mindig betérünk, mert a ruhák szépek, és elegánsak, és amúgy is a Mango kirakatok olyan pazarul vannak berendezve, hogy nem szívesen megyünk el mellette anélkül, hogy ne néznénk körbe…legalább egy picit. A Mango világszerte híres üzletlánc, amelyet manapság már mindenhol megtalálunk. Mivel maga a márka franchise üzleteket nyitott szerte a világon, a kínálat is hasonló a legtöbb országban.

 

A Mango eredetileg Spanyolországból, Barcelonából indult. A márka célja az olyan nagyvárosi nők igényeinek kielégítése volt, akik fogékonyak a divatra, fontos számukra a minőség, mindez megfizethető áron. A Mango üzletei csillogóak és könnyen áttekinthetőek. Ruháik között egyaránt megtaláljuk a fiatalabb lányoknak való pólókat és szoknyának, ugyanúgy, mint az idősebb generáció számára alkotott blézereket, egybe ruhákat és nadrágokat. A Mango kiegészítőkkel is foglalkozik. Ízlésesen kidolgozott táskák, trendi napszemüvegek és finom anyagú kendők mind megtalálhatóak a Mango boltjaiban.

 

A márka tudatosan építi fel marketingjét, igyekszik olyan sztárokat megnyerni magának, akik személyiségükben a szépséget és a városi eleganciát tükrözik. Nem meglepő, hogy Penelopé Cruz és testvére egy egész kollekciót reklámozott a Mango-nak, hiszen a színésznő spanyol származása miatt is tökéletes erre a feladatra. Az általuk viselt ruhák a Mango összetéveszthetetlen stílusát mutatják; az elegánsan divatos, néhol klasszikus szabású vonalakat. A csodálatos Scarlett Johansson nem kevesebb, mint négy fotósorozatot készített a Mango-val. A szőke színésznő kellemes fazonú, színes ruhákban pózolt a Mango számára. A Mango mégis Kate Moss-al aratta a legtöbb sikert, hiszen a népszerű modell milliónyi fiatal lány példaképe. A legújabb, 2012-es kollekció Kate Moss arcával egy lezserebb stílust követ, a magasított derekú rövidnadrágokkal és laza felsőrészekkel. A merész nyári színek alkalmazásával a Mango bizonyítja, hogy képes megújulni, és követni a divat hóbortos váltakozását.

 

A Mango, amely egyébként a barcelonai Puig parfümcsoport tagja, kiegészítők mellett parfümökkel is elkezdett foglalkozni. Nem meglepő, hiszen egy kiteljesedéséhez elengedhetetlen, hogy parfümöt is piacra dobjon a cég. A 2006-ban megjelenő Mango Delirium női parfüm gyümölcsös – virágos illatú. A mandarinvirág, kerti vaníliavirág és a gyöngyvirág bűvös hármasa a tavaszi virágoskertek nyiladozó növényeire emlékekeztet. A pézsma és a kókusz magával ragadó édeskés illata jellemzi a parfüm fő vonalait. A Mango Delirium parfüm hívogató, és mikor már megszerzett minket, aromás illatával kedvenc parfümünkké válik. A Mango Delirium tusfürdőként is elérhető, a frissítő gyümölcsös fürdőkért.