• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Utazó kacsa a világ körül


Egy olasz kacsa a divat szolgálatában. A Mandarina Duck fő profilja, a márka születésétől kezdve, 1977 óta a bőrből készült termékek és utazó táskák gyártása. A Mandarina Duck fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy hű partnere legyen az utazóknak és kifogástalan anyagú táskákkal segítse a mindennapi életet. A Mandarina Duck ikonja, a mandarinkacsa ragyogó színekben pompázik, melyeket a márka mind felhasznált a termékek készítése során. A cég folyamatosan dolgozik új design kialakításán, stílusuk tökéletesítésén.

A Mandarina Duck olyan árucikkeket kínál, melyek funkciójukban az intelligens megoldásokra törekednek, mindezt tökéletes designnal és részletes kidolgozással. Célközönsége az információéhes, mindig aktív és kíváncsi emberek, akik folyamatos mozgásban vannak és éppen ezért fontos, hogy a számukra szükséges dolgok praktikus elrendezésben legyenek. A Mandarina Duck dolgozói maguk is nyitottak a világ dolgaira, odafigyelnek a környezet védelemre, a sportos életstílust képviselik. A márka egy szabad életérzést nyújt, ahol az autó helyett biciklire pattannak az emberek és imádnak utazni. A Mandarina Duck számára fontosak az olyan értékek, mint a felelősség, a nagylelkűség, a kreativitás és az intelligencia. E négy dolog az, amelyek termékeire jellemzőek.

 

A Mandarina Duck első parfümjét 2004-ben mutatta be. A sportos és friss illatokat képviselő parfümök a szabadlelkű utazóknak, és a mindennapokban is fitt férfiaknak és nőknek készültek. A parfüm férfi és női változatban is megjelent. A Mandarina Duck női parfüm elevenségét a bergamott és a frézia adja, a virágos jázmin és gardénia mixtúrájával. A Mandarina Duck női parfüm a kíváncsi nőknek készült, akik érdeklődnek a különleges kultúrák után, szeretnek új dolgokat felfedezni, esetleg új ételeket megkóstolni.

A Mandarina Duck parfüm férfi párja hasonló értékeket képvisel, mint a női parfüm. A legtöbb férfi parfümhöz hasonlóan a Mandarina Duck férfi parfüm is inkább fűszeresebb, kiegészülve a vérnarancs és a grapefruit keserűségével. A parfüm a lendületes férfiak kedvence, akik szeretik követni a saját útjukat és nem félnek meglépni a veszélyesebb lépéseket sem.

A Mandarina Duck Scarlet Rain női parfümje a tavaszi esőket idézi. Azokra a délutánokra emlékeztet minket, amikor egy kiadós zápor után a levegő friss és finom eső illat terjed a levegőben. A Scarlet Rain parfüm csinos üvege feltűnő piros, egy csillogó ezüst gyűrűvel a közepén. A parfüm illatában is a tavaszi élet elevenedik meg, hiszen vérnarancs és az orchidea mind a virágos tavaszi napokat juttatja eszünkbe. A Mandarina Duck Scarlet Rain parfüm egy csipetnyi rózsával és ciklámennel kiegészítve nyújt még erőteljesebb élményt.