• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A pop királynőjének első illata


Alighanem nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné Madonnát, a pop királynőjét. A sikeres énekesnő ugyan Amerikában született, felmenői azonban olasz gyökerekkel rendelkeznek. Madonna több mint 20 éves karrierje során nem csak zeneileg volt meghatározó, hanem személyiségével, stílusával a mindenkori divatot is formálta. Énekesnői pályafutása kezdetén Madonna a lázadó tinit alakította, aki szegecses karkötőt hordott és fekete bakancsot. A 90-es évektől Madonna egyre kezdett nőiesedni, zenéje finomult és egy új szexuális forradalom emblematikus jelképévé vált forró dalaival és klipjeivel. A rajongók és a divatszakma folyamatosan figyelemmel kísérte Madonna életpályáját; a cserfes fiatal lánytól a szupernőies díváig. Az énekesnő kaméleon módjára alkalmazkodott az adott kor stílusához és ízlésvilágához, előadásmódjában magasan az átlagos előadók fölé került. A mai napig megfigyelhető Madonna stílusteremtő egyénisége a pop zenében; gondoljunk csak Lady Gaga polgárpukkansztó dalaira és megjelenésére. Madonna a 80-as évek végén és a 90-es évek elején ugyanilyen megbotránkoztató volt a világ számára.

Madonna ma már elmúlt ötven éves, fiatal férfiakkal veszi körül magát és sikeresebb, mint valaha. A művésznő első parfümjének megjelenése mégis sokat váratott magára. A Madonna Truth or Dare nőknek készült parfüm  az énekesnő igazi karakterét rejti magában. A Madonna Truth or Dare parfüm, aminek neve azonos Madonna egyik dokumentumfilmjének címével, egy igazán nőies és intenzív illat. „ Mindig is illatfüggő voltam, évek óta szerettem volna valamit létrehozni, ami a legjobban fejez ki engem, valami időtlen, klasszikus mégis modern illatot.” – nyilatkozta Madonna a Truth or Dare parfüm bemutatásakor. Az összetevőiben az erős virágos vonalat képviselő Madonna Truth or Dare parfüm a tubarózsa és a jázmin kellemes vegyületével vonz minket. A parfüm alapillata a pézsma és az ámbra pompás randevúja, ami egyértelműen hangsúlyozza a parfüm egyediségét. Madonna a felnőttebb nőket célozta meg parfümjével, ezért is kapott helyet a Madonna Truth or Dare parfümben a klasszikus illatnak számító vanília és borostyánkő.

Madonna a parfüm kidolgozásának minden részletére odafigyelt. A parfümüveg egyszerű fehér eleganciája is a popkultúra hercegnőjének keze nyomát viseli, amely egyszerre régies és modern, akár a Madonna Truh or Dare parfüm.