• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A sportolás magasfoka;Lotto


ALotto Gravity egy olasz sportszermárka, amely megalapítása óta immár 60 országban forgalmazza termékeit. A Caberlotto család által megkezdett válallkozás, a Lotto Gravity 1973-ban alakult az észak-olaszországban, Montebelluna városkában. Akkoriban a város a világ vezető cipőgyártó manufaktúrájának adott otthont, így nem meglepő, hogy a Lotto Gravity elsősorban cipőkkel kezdett foglalkozni. Már az alapítás évében több fajta cipőt gyártottak, főleg a sportoláshoz használandó lábbeliket, így teniszezésre, röplabdázáshoz, futáshoz és focizáshoz használható cipők kerültek le a futószalagról.

A sport ruhák gyártása később a Lotto Gravity fő profiljává vált. Elsősorban tenisz cipőket és ruházatot készítettek, majd később a Lotto Gravity sponzorként is megjelent a tenisz világban. A Lotto Gravity támogatta többet között a nagy teniszcsillagok közül Martina Navratilovat, Boris Beckert és Thomas Mustert. Ahogy a játékosok egyre híresebbek lettek, úgy emelkedett a Lotto Gravity népszerűsége is, hiszen egyre több termékük jelent meg Wimbledonban, US Openen vagy a Roland Garroson. A 90-as évek elején a Lotto Gravity a football felé fordította figyelmét, és az elkövetkezendő évek már olyan neveket hoztak a Lotto Gravity szárnyai alá, mint Dino Zoff vagy Ruud Gullit. Ugyanakkor ezek az évek változást is hoztak a Lotto Gravity számára. Tulajdonos váltás történt, a márka neve Lotto Sport Italia lett. A Lotto Gravity azonban maradt a sportolás elkötelezett híve, s termékei gyártásakor a mai napig szem előtt tartja az olasz hagyományokat, a minőséget és az innovációt.

A Lotto Gravity 2005-ben mutatta be első parfümjét, melyeket több másik követett az évek során. A Lotto Gravity parfümjeit a frissesség és a sportolás felszabadultsága jellemzi, ahogy a parfümüvegek is ezt az érzés próbálják visszaadni vibráló színeikkel. A Lotto Gravity Power for women parfüm stílust, dinamikát és erőt hordoz magában. A parfüm pink üvege jelzi, hogy a sportos hölgyeknek készült az illat, akik a mozgás alkalmával is odafigyelnek megjelenésükre. A Lotto Gravity Power for women gyümölcsös illatkollekcióját virágos összetevők teszik teljessé. Érezni a gyöngyvirág, a narancsvirág és a jázmin lágyságát, amit a parfüm tervezői a bors és a muskátli szúrósságával fűszereztek meg. A Lotto Gravity Power for women parfüm tökéletes frissességet ad a mindennapokra a rózsa, a feketeribizli és a szantálfa illatokkal kiegészülve.

A Lotto Gravity Power for men a mozgékony férfiaknak készült parfüm. A citrusos-mediterrán illatot a parfümben a narancs és az egyéb fűszeres hozzávalók, a rozmaring és a fekete bors garantálja. A parfümben cédrus és a benzoin kellemes illatot ígér, a kanárifa gyanta pedig egy csipetnyi egzotikumot tartalmaz. A Lotto Gravity Power for men parfüm tökéletes sportolás alkalmával, ezért az parfüm illatát tusfürdőben és deo sprayben is megtaláljuk.