• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

A mesés parfümök világa


Lolita Lempicka. A név első hallásra inkább hasonlít egy játékos kislány nevére egy novellából, mint egy francia divattervezőére. Nem meglepő ezután, hogy Lolita Lempicka igazából nem létezik. A francia designer, Josiane Maryse Pivida álnévként használja ezt a bohókás nevet. Lolita valóban Vladimir Nabokav híres novellájának főszereplője volt, a Lempicka vezetéknév pedig tisztelgés a lengyel art deco egyik kiváló festőművésze, Tamara de Lempicka előtt.

 

A Lolita Lempicka divatház a kezdetekben női ruhákat készített, melyeket a tündérmesék, az aranyhajú hercegnők és a fantasztikus történetek inspiráltak. A manapság már a parfümjeiről ismert Lolita Lempicka márka egyedülálló parfümöket kínál vásárlói számára. Lolita Lempicka parfümjei az ínyenceknek valók. Más márkákkal ellentétben nem arra koncentrál, hogy a parfüm kifejezze a ruhák és kiegészítők stílusát, hanem az érzékekre, az illatok által képviselt hangulatra összpontosít. A parfümök üvegcséi is egytől egyik finoman megmunkált üvegből készülnek, és az ember úgy érzi, hogy egy mesebeli hercegnő kincses ládikájából is érkeztek a parfümök.

 

AzL de Lolita Lempicka parfüm üvegének tengerkék színe és aranyberakásos teteje igazi ékszer. A parfüm főleg vaníliás illatot áraszt, a fahéjjal és a pézsmával, melyek keveréke egy frissen sült süteményt juttatja az eszünkbe. Az L de Lolita Lempicka női parfüm egy csodás világot nyit meg előttünk, melyben az érzéseké és a finom illatoké a főszerep. Az L Fleur de Corail parfüm üvege egy csodálatos illatot rejt magába a pézsma és az orchidea egyesülésével. A parfüm a bergamott, a grapefruit és az ámbra illatait vegyíti, így alkotva meg a királynők parfümét.

Lolita Lempicka egyik legkedveltebb parfümje a Si Lolita női parfüm. A Si Lolita ábrándos illatát a mandarin, a rózsabors és a szagos bükköny adja, kiegészülve a pacsulival és a kanárifa egzotikumával. A Si Lolita a boldogság parfümje, a gondoskodás és a szeretet elixírje. A parfüm üvege a Lolita Lempickától megszokott különlegesség, egy virág szirmaira emlékeztető apró bűvölet.

 

A tervezőnő nevét viselő Lolita Lempicka parfüm a Hófehérkéből ismert mágikus almára emlékeztető üvegben van. Ám ez az alma díszesebb, aranyosabb és mindenekelőtt nem mérgező, mint a mesében. A keleties illatokat rejtő Lolita Lempicka parfüm főleg az édesszájúaknak kedvez, hiszen összetevői között találjuk az édesgyökér, a vanília és a praliné émelyítő illatait. A mézes parfüm virágos adalékaival, az ibolyával és az írisszel még ínycsiklandóbbá teszik a parfümöt.

A Lolita Lempicka Au Masculin férfi parfüm az igazi hercegek illata. A férfiasabb illatú elixírben a szantálfa és az ánizs kapott helyet, az ibolya és a cédrus mellett, amelyekkel a Lolita Lempicka Au Masculin parfüm illata a fehér lovon érkező mesebeli hercegeket idézi.