• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Forró spanyol vonalak


A nagy múltú Loewe márka 1846 óta folyamatosan kitart a szakmában. A spanyol nemzetiségű Loewe története nem a megszokott módon alakult. A márka elődjét spanyol szabók alapították, akik úgy érezték, egységben az erő, ezért együtt nyitottak egy boltot Madrid kereskedelmi városrészében. A márka nevét Enrique Roessberg Loewe, német üzletemberről kapta, aki beleszeretett a spanyolok vérpezsdítő kultúrájába és Madridban telepedett le. 1892-től kezdve csatlakozott a spanyolokhoz, és megszületett a kiváló farmer készítményeket áruló Loew üzletház.


A Loewe gyártmányai hamar népszerűek lettek Spanyolországban. Olyannyira, hogy XII. Alfonz spanyol király hivatalos ellátójává vált, és a királyi család előszeretettel viselte a Loewe által készített árucikkeket. Mégis az első ruha kollekciókra majdnem 100 évet kellett várni. 1970-ben jelent meg a nők számára a Loewe első összeállítása, amely olyan divattervezők segítségével jött létre, mint Karl Lagerfeld, Giorgio Armani és Laura Biagiotti.

A Loewe stílusát a spanyol tájak inspirálják, az andalúz építészet és az elbűvölő spanyol városok romantikája. A Loewe táskái, blúzai, szoknyái mind felidézik a forró mediterrán ország hangulatát, odafigyelve arra, hogy a termékek mindig a legkitűnőbb anyagokból készüljenek. A hagyomány és a tradicionális értékek mind szerepet játszanak abban, hogy a Loewe ma már világhíres. Ruháit és kiegészítőit olyan sztárok hordják, mint Jennifer Lopez vagy Jessica Alba.

A Loewe a kellemesen fülledt mediterrán érzést parfümök formájában is meg akarta fogni. A Gala Loewe parfüm aranyozott üvege rögtön felkelti a figyelmet, illata pedig magával ragadja az embert. A spanyol fűszerekkel és virágokkal illatosított parfüm finoman cirógatja orrunkat. A szegfű, a citrom és az ámbra elvarázsol, az ylang-ylang, a jázmin, a rózsa és a gyöngyvirág magába bolondít. A Gala Loewe parfüm a földi istennők illata, amely a vanília és a szantálfa kettősével teszi még ellenállhatatlanabbá viselőjét.

I Loewe You – hírdeti a márka 2007-ben bemutatott parfümje, amelyet megízlelése után sosem felejt el az ember. A szerelmesek parfümjében virágos és fás jegyek egyaránt csábítanak. A bourbon vanília eleganciát sugároz, míg a cédrus frissességet kölcsönös az I Loewe You női parfümnek. Az I Loewe You parfüm felerősíti a szerelmes nők ragyogását, amelytől tényleg úgy érzik, övék az egész világ.

A Solo Loewe Intense férfi parfüm a 21. századi férfi számára készült, akik mozgalmas életet kedvelik. A különleges összetételű Solo Loewe Intense parfüm egyaránt tartalmazza a sárgadinnye és a citrom gyümölcsös üdeségét, valamint a fahéj, a bors és a köménymag fűszerillatát. A parfüm a hagyományokra is épít; készítésekor a tradicionális parfümkészítés fortélyait használták fel. A Solo Loewe Intense parfüm a régi idők hangulatát idézi a levendula és a guava párosításával.