• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

La Prairie


A svájci székhelyű, 1939-ben alapított klinika önálló ágazatként robbant be a luxus bőrápolókat forgalmazó cégek közé a La Prairie, mely úttörő a bőr öregedését megakadályozó kozmetikai cégek között, hiszen a klinikán kikísérletezett sejtmegújító technológiákat használják fel öregedés gátló kozmetikumaiban. A La Prairie neve egyet jelent a luxussal, hiszen bőrápoló készítményei a világ legdrágább krémjei közé tartoznak, köszönhető ez annak, hogy a legexkluzívabb alapanyagokkal és eljárásokkal dolgoznak, legyen szó kaviárról, aranyról vagy éppen platináról.


A leghíresebb termékük, mely a kaviár jótékony hatását használja fel, csillogó Swarovski kristályokkal díszített tégelyben kínálják, így fokozva a beltartalom exkluzivitását.
A világ számos táján található La Prairie szépségszalon, ahol közel 20 féle luxuskezelés közül választhatnak a szépülni vágyók.

2004-ben jelentették meg első parfümjüket, mely gyönyörűen megformált, csepp alakú üvegben jelent meg. A Silver Rain hatalmas sikert ért el, napjainkban is az egyik legkeresettebb parfümnek számít, köszönhetően a gazdag és válogatott összetevőknek. A Silver Rain a svájci hegyek tavaszi hangulatát idézi, ahogy a jégkristályokról cseppekként olvad le a jég. A friss és fűszeres fejjegy borsos és bergamottos aromáját az ánizs édeskés jellege követi, melyet a szívjegy andalító virágai követnek, gardéniával és magnóliával az élen. Az alapjegyben rejlő oud fantasztikusan füstös jelleget ad a kompozícióhoz.


Nem sokat kellett várni a Silver Rain rajongóknak az új illatig, hiszen 2006-ban megjelent az éjszaka királynőjeként emlegetett Midnight Rain, mely ha lehet, még fűszeresebb és csábítóan füstösebb illatjegyeket kapott. A virágos-gyümölcsös Midnight Rain parfüm hihetetlenül gazdag érzéki virágos jegyekben, mint a frézia, liliom, orchidea, szilvavirág, melyet egzotikus gyümölcsök vesznek körül: gránátalma, mandarin és guava. Az illat roppant csábító köntösét a kasmírfa, pacsuli és vetiver selymes aromája szövi össze.


2009-ben a Life Threats kollekcióval rukkoltak elő, melyet a legdrágább nemesfémek és drágakövek ihlettek. A Life Threats Gold az arany szikrázó és selymes fényét szimbolizálja, gazdagon fűszerezett orientális jegyeivel. Koriander, ylang-ylang, szegfűszeg és fahéj mellett tömjén és a mirha erőteljesen füstös illata adja meg a parfüm karakterét. A Life Threats Silver a fémes ezüst hűvös eleganciáját eleveníti meg fanyar fás-virágos jegyeivel, mint a zöld jegyek, vetiver, moha és tubarózsa. A Life Threats Platinum friss és élettel teli illat, melyben a ciprusos jegyek vannak nagyobb hangsúlyban. A fanyarkás galbanum, ibolyalevél és írisz akkordját a balzsamos szuhar kíséri egy cseppnyi mohával és ámbrával.