• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kylie Minouge parfümök


Az ausztrál születésű Kylie Minouge karrierjét, szappanopera színésznőként kezdte, a Neighbours című nagy sikerű sorozatban. Énekesi pályáját a Locomotion című dal alapozta meg, amely hetekig a toplisták élén állt. Innen már egyenes út vezetett az 1988-ban megjelent, debütáló albumhoz. Eddig összesen 11 stúdió albumot készített, munkásságát Grammy-díjjal és Brit Awards-szal is honorálták. Életének legnagyobb fordulópontja volt, amikor 2008-ban mellrákkal diagnosztizálták, amelyből azóta szerencsésen felépült.

A sikeres énekesnő 2006-ban jelentkezett első illatával az elbájoló, orientális alapú chypre-virágos Darling parfümmel. Az illatot Thierry Wasserrel, a Guerlain ház főparfümőrével közösen hozták létre. A Darlingban benne van minden, ami magára Kylie Minogue-ra is jellemző: érzéki, édes, erős, ragyogó és ellenállhatatlan. Illatjegyei: golgotavirág, licsi, frézia, liliom, szantálfa, ámbra, vanília.

A Kylie parfümük sorában a következő a Sweet Darling, amely az első parfüm édesebb, orientálisabb változata.

A Showtime azoknak a szabadszellemű nőknek készült, akik imádják az életet, szeretnek reflektorfényben lenni és a csábítás a vérükben van. A parfüm vadeper, szeder, rózsa, frézia, orgona ellenállhatatlan koktélja, amelyet a vanilla-praliné akkord tesz különlegessé.

Kylie könnyed eleganciája ölt testet a Couture parfümben. Az illat amaréna cseresznyével, citromvirággal és ibolyával nyit, amelyet egzotikus golgotavirág, jázmin és ylang-ylang varázsol még elbűvölőbbé, és a kasmír, a fehér cédrus és pézsma jegyek gondoskodnak a kifinomult stílusról.

Kylie legújabb parfümje , a pozítiv energiával teli Pink Sparkle, azoknak a nőknek készült, akik harmóniában vannak magukkal és a világgal. Az illat piros grapefruit, barack és gyöngyvirág izgalmas és frissítő koktélja, amelyet a szívjegyből előtörő pezsgő illatjegy és a fehér virágok töltenek meg élettel, és vanília, vetiver és pézsma egészít ki.