• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kenneth Cole


Kenneth Cole, a cipőmágus

"Az, ami belül vagy, határozza meg, minek látszol kívülről." Kenneth Cole-t hitvallása segítette abban, hogy merje megvalósítani álmait. Mondhatni, hogy beleszületett a cipőüzletbe, hiszen apja az El Greco cipőmárka tulajdonosa volt. Mielőtt saját márkáját megalapította volna, Kenneth Cole jogot tanult egy amerikai egyetemen. 1982-ben megalapította saját divattervező cégét, melynek fő profilja a cipő volt. Igen meglepő fordulattal nyitott a cipőpiacon: a manhattani Hilton hotel előtt egy pótkocsin leparkolva mutatta be első cipőkollekcióját, melyeket szinte napok alatt elkapkodtak. 1994-re a USA 100 legjobb középvállalata közé tornázta magát.

A cipők mellett ruhákat és kiegészítőket is készítettek, így bővítették a Kenneth Cole márkát. Azon kívül, hogy a People magazin megválasztotta az év legszexibb üzletemberévé, Cole számos jótékonysági rendezvényen aktívan közreműködik.

 

 

Parfümöket, mint kiegészítőket 2002-től kezdtek gyártani, melyekkel a Kenneth Cole életstílust és hangulatot próbálták bemutatni.

Reaction for men parfümjük citrusos-aromás kategóriába sorolható, kitűnő nyári parfüm, mely garantált felfrissülést ígér a legmelegebb napokon is. a sárgadinnye és görögdinnye zamatos párosa szinte felülmúlhatatlanul aromás illatot áraszt, melyet a zöldalma savanykás jellege szelídít meg. A pacsuli füstössége és a gyöngyvirág ártatlanul tiszta illatát az pézsma és a szantálfa bőrre simulóan érzéki akkordja teszi kellően csábítóvá.

Egyedülálló módon a parfüm női párja, a Reaction for women is szinte ugyanezeket az illatjegyeket tartalmazza, csak más arányban összekeverve, így kifejezetten ajánlott fiatal pároknak a Reactionparfümpáros.