• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az Ország kedvenc illatai 2019-ben!


A Parfümcenter több webáruházzal összefogva idén is megrendezte a parfümök nagy versenyét, Az Ország Illata 2019-et, hogy kiderüljön mik az országban a legkedveltebb illatok. Férfi és női, illetve újdonságok kategóriában adhatta le mindenki a szavazatát, hogy ezáltal kedvenc illata dobogóra kerülhessen.

Az így kialakult eredmények szerint a női és férfi főkategóriában a kitüntetett címet az Yves Saint Laurent – Black Opium és Giorgio Armani - Acqua Di Gio Pour Homme nyerte el!

Talán nem véletlen, hogy YSL virágos illatcsaládba tartozó Black Opiuma az első helyre került a szavazatok sorrendje alapján. Jellegzetes, keleties illata hűvösebb időszakban domborodik ki igazán az ember bőrén, fejillatában a körte és a narancsvirág romantikus akkordjai fonódnak össze. Ezen kívül még a kávé, jázminvirág és vanília illata teszik oly különlegessé, hogy legyen szó bármilyen ünnepélyes alkalomról, ez a parfüm kiváló választásnak bizonyul.

Legkedveltebb férfi parfüm nem más lett, mint Giorgio Armani - Acqua Di Gio Pour Homme elnevezésű karakteres illata. Alapötlete a körülöttünk lévő természeti elemekből (levegő, víz, nap) származik, így egyben fejezi ki a titokzatosságot, a szabadságot és a vadságot. Illatjegyeit tekintve a fás és citrusos elemek dominálnak, amelyek leginkább a tavaszi és nyári hónapok üdeségét idézik.

Képtalálat a következőre: „Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme commercial”

Giorgio Armani nem csak a főkategóriában aratott sikert, hanem 2019 legjobb új parfümje kategóriáját is meghódította!

A női kedvenc az egyedi Sí Fiori EDP lett, amely a frissesség és az nőiesség megtestesítője. Egyszerű, letisztult parfüm, amely természetességével kifinomult eleganciát kölcsönöz viselőjének. A feketeribizli, vanília, rózsa és a narancsvirág tavaszias/nyárias illatfelhője garantáltan egész évben körbeölel majd.

A kedvenc férfi újdonság az igazán vonzó Code Absolu Pour Homme Parfüm. Fás keleties illatkombinációjában egy különleges összetevő, a tonkabab dominál, ami gyümölcsös-fűszeres jegyeivel kiegészülve igazán érzéki karaktert nyújt. Az érett férfiak parfümje egyszerre fejezi ki a luxust és az eleganciát, az év bármely szakában tökéletes választás.