• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Katy Perry


Kevés olyan énekesnő van, akinek ilyen hatalmas kanyart vesz a karrierje, mint Katy Perry-é. A két lelkipásztor középső gyermekeként felnövő Katy Hudson eleinte dzsesszes hangulatú lemezt készített 17 évesen, majd 2004-ben elszerződve egy lemezstúdióhoz, új külsőn és számokon kezdett dolgozni, melyek a legkevésbé illenek egy vallásos lelkületű tinihez.

Többször is próbált betörni dalaival a zene világába, számos együttműködés ellenére sem sikerült a forradalmi áttörés. Végül a Virgin Records szerződtette, és megszületett az utóbbi évek egyik legbotrányosabb száma, az I Kissed The Girl.

Katy Perry azóta a slágerlisták állandó szereplője, egyedi - az 1940-es és az 1950-es évek stílusát vegyítő megjelenése vidám színt visz a zeneiparba. Számai egytől egyig a vidám, derűs fiatal évekről szólnak, meghökkentő megjelenése ellenére kifejezetten visszafogott, szerény életet él.

Olyan sztárokkal dolgozik együtt, mint Snoop Dogg, Kanye West és Timbaland. Katy évekig házasságban élt Russel Brand humoristával, melyet sajnos válás követett.

Katy Perryt kifejezetten szeretik magyar rajongói, hiszen Teenage Dream koncertturnéja budapesti állomása alkalmával legújabb videó klipjét is Budapesten vette fel rajongói körében 2010 októberében.

Katy cicás, bújós és bájosan csajos stílusát 2010-ben parfümbe is öntötte. A meghökkentő cicás üvegben Katy olyan virágos-gyümölcsös parfümöt álmodott, mely a lányok bőrén szinte dorombol, előhozva mindenkiből a cicás énjét. Katy Perry Purr parfümje a gyümölcsök zamatos jegyével indít, ahol az alma, édes barack mellett a legnőiesebb magnólia és a tiszta, vizes jellegű bambusz egyszerre vadító és bájosan ártatlan illatot eredményez. A szívjegy szinte kivirul a fejjegyek édes-zamatos akkordja után, a frézia mézes illata mellett a jázmin és a rózsa púderes illata a nőiesség elemi erejét csempészi a kompozícióba. Az alapjegy érzékien krémes kókuszos-vaníliás jellegét a puha ámbra, és érzékeket felélesztő pézsma mellett az erotikus felhangjáról ismert orchidea teszi édes illatok közül az egyik legizgalmasabbá.